dimecres, 14 de desembre del 2011

HUI ÉS EL DIA DE ......... ABEL


MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!!!!!!

7 comentaris:

Martí ha dit...

Abelinhooooooooo! felicitatsss. El desitge el millor i que es cumplisquen els teus somnis. Personalment tinc ganes de vore la teua personal calma qu' imprimitges als teus personatges d' alt l' escenari. Encara recorde i em ric de "Xee, el sombrerooooo..."
Moltees felicitats i que seguixques cumplint molts anys mes en la falla junt a nosaltres.

dúlia ha dit...

Abel, moltes felicitats. Xic polifacètic com pocs: igual servix per a jugar a futbol, que per al play back, que per al teatre, que per al xamel.lo... Que enguany tingues un any molt bonic i, a la vista de la companyia amb què el comences, pinta molt bé. Felicitats.

INMA ha dit...

MOLTISIMES FELICITATS ABEL.

Nelo ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Nelo ha dit...

Felicitats, Abelard! Encara que sigues "Almarche" tots sabem que poques voltes et quedes al marge de res. Eres una figura central amb opcions de davanter. Per cert, el Llevant enguany què? Té bona pinta la lliga, no?

laura ha dit...

Moltes felicitats de part de Juanjo y meua, espere que la Carleta s'haja estirat eh!!! un besot i a celebrar-ho junt a la teua xicoteta perleta.

MADUIXANA ha dit...

BUENO EU SENC EN MOLT DE RETRAS PERO NO PUC FALTAR A ESTA FELICITACIÓ TAN ESPECIAL... MOLTES FELICITATS GUAPO

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.