diumenge, 11 de desembre del 2011

HUI ÉS EL DIA DE ......... MAYMOLTÍSSIMES FELICITATS AMIGA!!!!!!!!!!

7 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS GUAPISIMA ERES UNA GRAN PERSONA I SEGURA ESTIC QUE HUI T'HAN FET MOLS REGALS, CONTINUA SEMPRE EN EIXE SOMRIURE I ALEGRIA QUE TANT EL CARACTERITZA. MOLS BESETS GUAPA

INMA ha dit...

felicitats wapetonaaaaaaaaa

Martí ha dit...

Moltisimesss felicitatsss Mayte. Gran fallera, i com diu Ana Maduixana, gran persona. Espere que el regalen moltes cosetes i que seguixques cumplint molts anys mes junt a tots nosaltres en la falla.

dúlia ha dit...

Felicitats amb retràs, Mayte. És de veres que tens molta vitalitat i espere que continues aixina molts, molts i molts anys. Un beset.

Gorgo ha dit...

Moltisimes moltisimes felicitats
wuapa i un besot.

Nelo ha dit...

Felicitats Maitetxu.

laura ha dit...

Moltes felicitats en un poc de retras, pero esque feia molt de temps que no entrava al blog!!Un any mes Mayte anem fent-mos majors a la carrera jejeje

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.