dimarts, 6 de setembre del 2011

HUI ÉS EL DIA DE ......... VALERIA


FELIÇ 1er ANIVERSARI PRINCESSA!!!!!!

8 comentaris:

dúlia ha dit...

Moltes felicitat Valeria, xiqueta compartida per tota la falla perquè amb els pares i tios tan fallers que tens, és inevitable. Que el teu xicotet món es convertisca per a tu en una aventura meravellosa per descobrir i que tingues molta salut per a fer-ho.

Carla Moralita ha dit...

Felicitats Ratolinet!!! cada día estas mes bicho!!!muuuuuuuuuuua!

Martí ha dit...

Moltisimes felicitats a la xiqueta mes simpática del món, perque ara cuant mires en el diccionari Simpatía apareix; virtud personificada amb Valeria. Moltes felicitats Valeria, esperant que cumplixques molts anys mes en la falla i que juns cridem al vent; Amunt VALENCIA.

Carla Moralita ha dit...

Si el sent s'ompare voras! (per lo de amunt valencia) jajajaja

ROUS ha dit...

Felicitats boniqueta , tindrem que fer un macroevento d´aniversaris este mes .Amunt les virgo .

STELLA ha dit...

FELICITATS AMIGUETA DE PART DE STELLA.

Iker ha dit...

Valeria en un dia de retras moltissimes felicitats!!!!! Molts bessets, i ens vegem el divendres en el cole ehhhh.

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS GUAPETA MEUA, POQUES PARAULES EN QUEDEN PER DIR, PUES BICHO ERES, SIMPATICA NO CAL NI DIR-HO PERO SOBRE TOT ES LA PRINCESA DE TOTA LA TEUA FAMILIA, QUE HAS OMPLIT AMB EIXE SOMRIURE SEMPRE A PUNT I UN NO PARAR. UN BESET GUAPA

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.