divendres, 23 de setembre del 2011

HUI ÉS EL DIA DE ......... PAULA I ROSER


































FELICITATS PER A LES DOS!!!!!!!!!!!!

12 comentaris:

Esther ha dit...

MOLTÍSSIMES FELICITATS A ESTES 2 GRANS FALLERES. EN ESPECIAL A LA MEUA COMARE A LA QUE LI DESSITJE LO MILLORET EN COMPANYIA DE LA MEUA PERLETA (QUE ÉS LAIA, JAJAJAJJA) I DEL SEU MANU, I COM NO JUNT A NOSALTRES DOS, QUE EN BREU SEREM TRES. MOLTS BESOS GUAPES!!!!!

Eva ha dit...

moltes felicitats a les dos guapes!!!!

dúlia ha dit...

¡Roser, com no has de ser fallera si eres un coet! Moltes felicitats pel teu aniversari i que la teua Laia et cante el "cumpleaños feliz" amb eixa vitalitat que té i que a tu t'ompli de satisfacció.
I tu, Paula, que t'ho passes molt bé el dia del teu aniversari i que jugues molt amb els amiguets i amb la família que segur que ho celebra com cal.

gORGO ha dit...

Moltes felicitats a les dos i que paseu un bon dia.FELICITATS

Vanessa ha dit...

Moltes Felicitats a les DOS, i especialment un beset molt fort de Pasqui a la seua cosina Paula que la vol molt.

ROUS ha dit...

moltes felicitats a les dos ....

rocio ha dit...

Felicitats guapes¡¡¡

mayte ha dit...

bon aniversariiiiiiiiiiiii xuqueretessss i que hem compliu molts mes i que jo ho puga voreeeeeee
bests wapesss

Nelo ha dit...

Felicitats, xiques.

JACQUIE ha dit...

MOLTES FELISITATS A DOS FALLEROTES TAN GRANS COM SON EN DIMONIET DE ROSER I LA PRINSESA DE PAULA.

Martí ha dit...

Moltes felicitats a les dos. Dos grans falleres,una en molt de cami fet i l' altra en molt de camí per fer, en els dos casos dos falleres xuquerisimes. Moltes felicitats i que cumpliu molts anys en la falla junt a tots nosaltres.

MADUIXANA ha dit...

BUENO, BUENO EN MOL DE RETRAS PERO NO PUC DEIXAR DE FELICIATAR A ESTES DOS FALLERES I ARTISTES. MOLTES FELICITAT I MOLS BESETS GUAPES

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.