dimarts, 20 de setembre del 2011

HUI ÉS EL DIA DE ......... MARIA

MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!!!!!!

10 comentaris:

dúlia ha dit...

Felicitacions Maria. Et desitge que passes un dia molt bonic acompanyada per la família i els amics i que continues estimant la falla com fins ara ho has demostrat que l'estimes. A vore si ho celebrem al divendres.

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICIDADES MARIA, QUE PASES MOL BON DIA I COM MOL BE DIU DULIA ACOMPANYA DE TOTS ELS TEUS FAMILIARS I AMICS.MOLS BESETS GUAPA

laura ha dit...

Moltes felicitat Maria, espere que pases un dia molt complet amb tots el teus i sobretot que el façen molts regalets!

jacquie ha dit...

MARIETA MARIETA..NO TE TOKES LA PANXETA...MOLTES FELISITATS.

rocio ha dit...

Moltes felicitats Marieta, que tingues un bon any amb el sonriure que el caracteritza i acompanyada per les perles de ta casa, besets¡¡

Soni ha dit...

FELICITATS!!!! ESPERE QUE PASSARES UN DIA ESPECIAL!!! I ET DESITGE MOLTES FELICITATS i MOLTES ALEGRIES!!!

Martí ha dit...

Moltes felicitats María. Perdona per el retrás pero el desigt es el que importa, i jo el desitge molta felicitat acompanyada de la teua meravellosa familia. Et desitge que cumplixques molts anys mes en la falla junt a tots nosaltres.

Rafel ha dit...

Felicitats

MARIA ha dit...

Moltes gracies a tots, sempre es un orgull rebre felicitacions tan especials. GRACIES.

ROUS ha dit...

FELICITATS amb un poc de retras ... jejjejeje

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.