dilluns, 12 de setembre del 2011

COMENÇA EL MIM



¡Hola a tots! Només dir-vos que comencem la setmana del mim i enguany la nostra falla està d'enhorabona perquè l'autor del cartell d'enguany no és altre que el nostre volgut faller Josep Romeu, Romeu per a la major part de la comissió. No cal dir les virtuds que té Romeu com a faller i com a persona però no està de més felicitar-lo perquè la seua creativitat és enguany representació d'un dels esdeveniments (almenys fins l'arribada a Sueca de "Ratón" ¿¿??) que més gent de fora porta al nostre poble i un esdeveniment únic a Espanya, que és la setmana del mim.

Teatre en podem vore moltes voltes, circ, també, concerts, cinema, televisió... tot açò ho tenim amb més o menys assiduïtat a prop de nosaltres però tants espectacles de mim i tan concentrats en 5 dies, només ho tenim a casa i és una llàstima que no ho aprofitem.

Que no ens ve bé gastar-nos diners, no passa res, hi ha quantitat d'espectacles gratuïts i per a tots els públics.

I m'acomiade ja. Torne a reiterar la meua enhorabona a Romeu i per extensió a la nostra Xúquer per contar entre la seua comissió amb fallers tan creatius i treballadors com ell.

7 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

LA MEUA ENHORABONA A ROMEU QUE UN GRAN ARTISTE I ESTA MOL XULO EL CARTELL D'ENGUANY.
ES UN PLAER CONTAR AMB TU, PUES MES QUE PLAER ES PODRIA DIR UN GRAN LUXE, PUES SEMPRE ESTAS AHI, HUMILDE, SIMPATIC I FESTERO COM MOLT POCS. ENHORABONA GUAPO

BUENO I AL MIM JO ENGUAY SI QUE VAIG A GAUDIR DE VERES, AY MARE SI ES QUE ENGANCHA PROU LA VERITAT, SI TENIU OPORTUNITAT NO EU DEIXEU PASSAR.

Esther ha dit...

Enhorabona Romeu!!!!!!!Eres un artista!!!!!!!

Soni ha dit...

Enhorabona Romeu, no sabia que el cartell d'aquest any era obra teua, ja que de ser així el diumenge en la cabalgada de l'arros t'haguera felicitat personalment.
Deu ser super gratificant vore per tot arreu una creació propia. Eres un artista.

Martí ha dit...

Romeuet moltes felicitats per el diseny del cartell y la seua materialització penjada al ajuntament. Está impresionant. Persones com tu ennoblixen el poble de Sueca. Com ja el vaig dir per msm eres el puto crack del diseny. Tot un artiste. Espere que disfrutes molt amb la teua familia de estos dies, que segur que seran molt especials, i de segur que quand miren els cartells del mim o la fasana del ajuntament se senten molt orgullosos de tu com tots nosaltres

rocio ha dit...

No sabia que Romeu era l'artiste del cartell, encara que no em sorpren, enhorabona¡¡¡

Martí ha dit...

Hola Rocio, ja feia temps que no el veia per asi. Com va l' asunt? va tot be?. Ja ens vorem i ens contaras com el va. Un besset.

rocio ha dit...

Hola Martí, ara esque tinc molt de temps lliure i em dona pa tot... per poc de temps per que si tot va be en un meset estaré ocupa les 24h. gracies ja te contare

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.