dilluns, 5 de setembre del 2011

EL DISSAPTE 3 DE SETEMBRE FOU EL DIA DE .......... GISELA


FELIÇ 17 ANIVERSARI GUAPA!!!!!!!!

6 comentaris:

ROUS ha dit...

FELICITATS CARIÑO .....

Martí ha dit...

Gisela moltes felicitats per el teu aniversari i per la mare que tens. Estas en una etapa molt bonica on tindras presa per cumplir desitgos i somnis, i estarás plena de proyectes de futur i d' ilusions, pero ves en compte i no tingues presa. La vida se saboretja en el present, i sobre tot escolta els consells de Ta mare que segur que serán els millors que pot rebre mai. Felicitats i que cumplixques molts anys mes en la falla.

dúlia ha dit...

Feliç aniversari Gisela. No sabia que tenies dos mares (Rosa i Martí), doncs carregat de paciència perquè si amb una ja és difícil, amb dos... (ja, ja, ja).
Tot el que ha dit Martí és veritat però sobretot destacaria que estàs en una etapa molt bonica (realment totes ho són) i que disfrutes d'ella, dels amics, de la família, de la falla, de la festa i de tantes i tantes coses boniques que estan al teu abast.

ROUS ha dit...

Jo tambe pense que Marti es una mare fustrá .... jajajjajajaj

Martí ha dit...

Sou dos bichos Duli i Rous, i no dire res mes perque no vullc vorem en un enfrontament obert contra les dos quen fareu de palo que m' unflareu, jajajajajajjajaja. No en serio, teniu rao , de vegades meix una vena de retoret que no m' aguante ni jo,jajajajaj, pero escolteu, la vena es en bona intenció, eh?

MADUIXANA ha dit...

BUENO, BUENO NO EL PODRÁS QUEIXAR QUINA FELICITACIO MES XULA, I ELS COMENTARIS TAMBE.
JO NO MES DESITJARTE MOLTA SORT,BONS PENSAMENS, MOLTA ALEGRIA I TAMBE MOLT AMOR, QUE CASI CASI NI CAL, PERQUE TOT EL QUE TA MARE EL DONA I EL TE TAMBE SON PROU,ENCARA QUE SEMPRE TINDRAS ASI ALS AMICS I AMIGES DE TA MARE DISFRUTAN DEL TEU SOMRIURE I TAMBE DELS CANVIS QUE ESTAS FENT. MOLS BESETS I MOLTES FELICITATS

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.