divendres, 2 de setembre del 2011

HUI ÉS EL DIA DE ......... ROSA


MOLTÍSSIMES FELICITATS GUAPA!!!!

8 comentaris:

dúlia ha dit...

¡Felicitats Rosa! Ojalà que conserves per molts anys el teu bon caràcter i la teua alegria. I avore si ens fan un "apartaillo" en el casal per a fumar sense gelar-nos de fred. Per molts anys guapa.

Gorgo ha dit...

ROUSE!!!!.Felicitats pel teu aniversari i per ser com eres un beset.

jacquie ha dit...

ROUSSSSS moltes felisitats amiga, aspere ke sigues molt feliz en compañia dels teus, BESOS.pto.ke guapa estas en la foto.

MADUIXANA ha dit...

LA MEUA ROUS.. ESTA ES LA TERCERA CELEBRACIO EN LA QUE EL DESITGE MOLTES FELICITATS, I NO EN SAP GENS DE MAL, COM SI FOREN CUARANTA, PUES TU TEU MEREIXES GUAPA

LOLA ha dit...

ROUS MOLTEA FELICITATS QUE PASEN UN BON DIA EN ELS TEUS EN RETRAS JEJEJE

LOLA I FAMILIA

ROUS ha dit...

GRACIES GUAPISIMS ...............

Martí ha dit...

Sigkareitéiria Rous. Moltes felicitats per a eixa fallera valencia que ha sabut combinar molt be la gracia valenciana amb la magia mediterranea griega. No cambies perque necesitem quens aportes la teua frescura, alegria i optimisme al que ja ens has acostumbrat. Moltes felicitats.

ROUS ha dit...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ MARTI. Gracies ....en valenciá .

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.