dimecres, 23 de febrer del 2011

LA REUNIÓ EXTRAORDINÀRIA

¡Hola xuquerets! Vos resumisc la reunió extraordinària.
1. L'exposició del ninot ja està inaugurada. Si teniu gust d'anar, aneu i si teniu gust de votar, voteu. ¿Quin ninot? El que més vos agrade, per supost.
2. Hem posat un foli en el casal perquè s'apunteu el dia que vos vinga bé estar en barra per a les nits de ball. Cadascú que s'apunte quan vulga (el 16, el 17 o el 18). Quan més gent s'apunte menys rato estarà en la barra. No poseu l'excusa dels bolígrafs perquè en la barra n'hi han (hola Manolo, he gastat el teu "hi han" per primera volta).
3. El dia de la cavalcada del ninot el casal no obrirà de nit, aixina ens n'anem tots a la discomòbil del recinte ferial. El ball d'eixe dia passarà a la nit del 12 de març, dia de les albaes.
4. El dia 6 de març (l'endemà de la cavalcada. No feu eixes cares que qui ha d'eixir ix igual i qui no ha d'eixir, també) serà la repartida dels llibrets (ja tinc ganes de vore'l). Eixe dia Marta, nostra fallera major, ens convidarà a dinar.
5. Recordar-vos que este cap de setmana ve carregadet. Al dissabte, les paelles del sindicat (no esteu graciosos quan s'engarrofeu, encara que vosaltres penseu que sí) i al diumenge, el ral.li.
Supose que ho he dit tot bé però si algú veu alguna informació errònea, per favor que l'aclarisca, que hui estic un poquet espesseta.
Ja està tot. Ens veiem qualsevol dia d'estos. Que vaja bé.

3 comentaris:

Mayte ha dit...

okis Dulia, crec que esta tot ben especificat, a mi no hem queda dubte, i mira que vaig estar a la reunio,ehhhh, i ben propet,jejejjejje
en fi que si , que OIDO COCINA

Nelo ha dit...

Dels dinars previs a la setmana fallera no han dit res? Eixos que van "a tant per cap". No, si ho dic per anar fent boca.

Anònim ha dit...

I DELS DINARS DELS DUMENGES QUE SE SUPOSA QUE SON PA NETECHAR O FER ALGO DE FAENA NO. O SON PA ANAR A BEURE DE VAES I VIVA EL DESFALCO EN LA FALLA.PERQUE ES MOLT BONICO ANAR A DINAR AL CASAL Y ESTAR TOT EL MATI BEGENT DE VAES EN LA BARRA Y EL CASAL PLE DE MERDA Y DE TRASTOS.
A Y LES BANDERETES QUE ES QUEDARAN PER PENXAR?

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.