divendres, 25 de febrer del 2011

I EL 23F TAMBÉ FOU L´ANIVERSARI DE....... IVAN

EL TEU NAIXIMENT ENS VA DONAR VIDA I
LA TEUA PRESÈNCIA A LA FALLA ENS APORTÀ
UN REGAL PERMANENT D’ALEGRÍA, NO CANVIES
“FELIÇ ANIVERSARI”
DE PART DEL PAPÀ,LA MAMÀ I EL TETE
.

8 comentaris:

rojuel ha dit...

Encara que en un poc de retràs no podem deixar de felicitar Ivan: espere que hages passat un gran dia junt als teus i t'hagen fet molts regalets. Feliç aniversari!! Per molts anys!!

MADUIXANA ha dit...

EY COLLI IVAN QUINA FAMILIA MES BONA TENS EH!!!!!!!!!
BUENO CARINYET MOLTES FELICIDADES EN UNA MIQUETA DE RETRASAS PERO ASI ESTIC EN ELS MEUS MIJORS DESITJOS PER A TU, QUE JA ESTAS FENTE UN HOMENET PER FAVOR, CADA VEGA MES GUAPO, SIMPATIC, ACTIU I BON XIQUET NO CAMBIES
BESSETS I FELICIDADES DE PART DE J.P., AÏDA I MEU

DESIRE ha dit...

moltes felicitats ivan!!!!!

Nelo ha dit...

Felicitats Ivan. Un dels grans portadors de l'estendard de la falla. D'ací poc et tocarà portar també el de la teua vida. Vinga, practica ja i tira una maneta als teus pares. Que vegen que cada dia eres més home i se n'adonen que la teua personalitat els farà créixer com a pares.

ROUS ha dit...

FELICITATS BONICO ..... ERES LA MILLOR SONRISETA DE LA FALLA.

IVAN ha dit...

moltisimes grasies ha tots per felicitarme, un beset per ha tots.

JACQUIE ha dit...

EL MEU XIQUET XICOTET KE SA TIA SE LIA PASAT EL SEU ANIVERSARI, PERDONAM CARIÑO AISO JA ES LA EDAD DE LA TIA, PERO DESDE ASI EN MOLT DE CARIÑO TE DESIXE TOT LO MIJOR, FELISITATS DE TOTA LA FAMILIA

Familia Furio-Mas ha dit...

Aiiiiiiiiii, Ivanet! Moltisimes felicitats de part de Sonia, Ângela, Helena i jo. Ja et felicitarem personalment pero no voliem deixar l' oportunitat de felicitarte al blog.Moltes felicitats i no pergues eixa sonrisa que tant ens alegraa tots.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.