diumenge, 20 de febrer del 2011

FALLERS D´HONOR


ENS HAN ARRIBAT ALGUNES FOTOS DELS FALLERS D'HONOR ,

ESPEREM PROMPTE L'ARTICLE, AMB MÉS DETALLS I FOTOS DE LA FESTA, OKIS.....


















7 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

QUE GUAPES ANABEN TOTES EIXE DIA, VA ESTAR MOL BE, BUENO CREC JO, I PER LO QUE VEC MAITE, NO T'HAN ARRIBAT LES ALTRES FOTOS I UN XICOTET ARTICLE, PUES CUANT ARRIBE ESTA VESPRA A CASA A VORE SI TEU TORNE A ENVIAR.
EH!!!!!!!!! JO NO SOC L'UNICA QUE VA FER FOTOS, AIXINA QUE ANIMEUSE.....

Mayte ha dit...

no ho he vist, pero maduixana, enviameu i ho pose, tambe necesite article i fotos del truc del dissabte, jo no vai goder anar, i aixi ho posem ,okis

dúlia ha dit...

Es va quedar molt bé. El sopar estava molt bo, no patírem gens de fred i damunt ens regalaren una roseta a totes les dones, tot un detall. I sí que és veritat que estàvem molt guapos i si algú té dubte de si jo estava guapa, que li ho pregunte a Sónia (Sónia, guapa, un beset).

Eva ha dit...

Jo no vaig poder estar, pero si que es de veres que quant estava mirant les fotos, he pensat, colli que guapos estan tots, i quant he vist a Dulia, dic ,mirala ella que guapa. Duli no se si al final et ficares taco d´agulla, pero estaves molt favorida!!!
m´alegre de que es quedara tot tant be!

MADUIXANA ha dit...

MAITE L'ARTICLE DEL TRUC JA ESTA ENVIAT AMB FOTOS, EN FALTEN ALGUNES

I LA RESTA DE FOTOS DE FALLERS D'HONOR TORNARE A ENVIARTELES PUES LES PRIMERES QUE VAIG ENVIAR EREN LES DELS FALLERS D'HONOR QUE EM TINGUT I DESPRES DE LA RESTA DE GENT...... PERO TRANQUILA QUE T'ENVIARE

Martí ha dit...

Estabeu totes les xicones impresionant. Guapisimes. Som la falla mes afortunada en cuant a bellesa femenina. Senc no poder dir el mateix de la part masculina, perdoneu, encara que hi ha algun guapet, els altres la mare naturalesa no ha sigut masa benevolent en nosaltres, hjajajajja. Pero en les xiques la veritat, no es que anabeu guapisimes, es que eu sou. Sou guapisimes de veres. Si els grecs montaren la que montaren en troya per Helena, no vuic pensar que haberen fet d' haberos conegut a vosaltres. Ens tendriem que batir ficar el acer per el mig, segur.

Nelo ha dit...

Home Martí, si en tenim tantes (que sí, que estem d'acord) potser no seria necessari fer la guerra. Sempre podríem arribar a un consens amb Menelau i dedicar-nos a altres coses.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.