dimecres, 23 de febrer del 2011

HUI ÉS EL DIA DE .............. JUAN I MILIO

UN DIA TAN ASSENYLAT COM HUI, 23-F, VINGUEREN AL MÓN DOS BESSONETS ELS QUE NO S´ASSEMBLEN EN RES L´UN AMB L´ALTRE. ELLS SÓN JUAN I MILIO, DOS XUQUERETS DE TOTA LA VIDA.

I EN NOM DE TOTA LA COMISSIÓ DESSITJAR-VOS QUE PASSEU UN DIA MOLT FELIÇ.



MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!!!!!!



14 comentaris:

rojuel ha dit...

Moltissimes felicitats als dos, per molts anys!!

Mayte ha dit...

bon aniversari

Nelo ha dit...

Els bessons Roda Lucas, això si que va ser un colp. Dos fallers alhora! I cada u s'implica amb el que millor sap fer. I a l'hora de la festa es fiquen d'acord per fer-nos riure. Pénsec que estan més compenetrats del que molta gent diu.

ROUS ha dit...

FELICITATS BONICOS ...... UN DIA MOLT ASSENYALÁT , ESPERE QUE HO CELEBREU COM CAL AMB TOTA LA FAMILIA . BESETS .

Anònim ha dit...

moltes felicitats per als dos , a banda de ser dos grans fallers sou dos grans persones i grans cosins. vos estimem i volem que paseu un gran dia amb tota la familia . Ja heu celebrarem perque ja son 30 anys i es una data important.
Un beset
ELI TINO I NOEL.

jacquie ha dit...

Moltes felisitats de part de la familia Muñoz i Mas, aspere ke tingau mols regaletx i ke sigau molt felisos besos.

Anònim ha dit...

Mooltes Feliiciitatss,,

besets,,

thara ha dit...

Soc Thara,, la del anonimo...

dúlia ha dit...

Felicitats a la parella en este dia tan històric. Espere que la nova dècada vos porte moltes alegries. A Juan, no ho sé, però a Milio, la convidà al divendres no li la perdone.

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS ALS DOS, SOU UNICS I COM MOL BE DIU NELO SOU TAN DIFERENTS I AL MATEIX TEMPS TAN IGUALS. SOU ESPECIALS, COM D'ESPECIAL VA SER EL DIA QUE VAREU NAIXER. BESETS ALS DOS....AÏDA, J.P. I JO (ANA)

fanny ha dit...

moltes felicitats.

Martí ha dit...

Moltisimes felicitats als dos. Com be diu la gent sou diferents pero esteu molt be compenetrats. Sou la personificació del Yin-Yang. Vos desitgem molta fleicitat i que cumpliu molts anys mes en la falla junt a tots.

Soni ha dit...

Moltes FELICITATS!!!!

DESIRE ha dit...

MOLTES FELICITATS ALS DOS!!!!!!MES VAL TART QUE MAI!!!!!!!!!!!!!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.