dijous, 24 de febrer del 2011

3ª EDICIÓ CAMPIONAT DE TRUC

Bo xiquets un any més hem pogut gaudir de la visita de molts fallers, falleres, amics i amigues al cau de la Falla Xúquer, per tal de disputar-se la 3ª Edició de 12 hores de Truc.


Any rere any hem tornat a rebre cares molt conegudes, que com no, mentre escalfaven motors anaven contant i recordant anècdotes d'edicions anteriors.

Hem estat acompanyats tot el dia de molt bon ambient, rialles, xarradetes, caselleta, cervesseta i com no, de bon menjar, tot açò per fer costat al participans que, en molt bon humor i germanor, han anat arribant a la gran final.

La final a sigut molt renyida, divertida i llarga.


Però finalment, per a tots ells ha valgut la pena...... Enhorabona!!!!






Hem de donar gràcies a tots i cadascuna de les persones que, desinteressadament, ens han ajudat d'una manera o altra a fer que aquest dia haja sigut possible. Gràcies a tots vosaltres.

No mes dir, que vos esperem a tots l'any que bé.


* Ho ha escrit Maduixana

3 comentaris:

gatet ha dit...

Enhorabona als guanyadors,una bona parella de xicons de la falla del mercat,que mos eliminaren en octaus.
I com no per a Xavi i Vicent que per lo menos algu de la falla sandút algo.

dúlia ha dit...

Enhorabona als campions del truc, pel que veig els premis han estat repartidets, cosa que sempre és bona. I felicitar també ha tots els xuquerers que heu participat d'una manera o d'una altra en l'organització i realització del campionat. Tot porta faena però la recompensa ha sigut bona perquè heu fet una festa més per a la falla i s'ha quedat molt bé i sense incidents. Enhorabona a tots.

Mayte ha dit...

ENHORABONA A TOTS

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.