dilluns, 30 d’agost del 2010

LA PROCLAMACIÓ

Un poc tard, però tot arriba... Per què ho dic? Doncs perquè ja fa 10 dies que tinc la intenció d'escriure algna cosa sobre la proclamació però entre unes coses i altres no he trobat el moment... Fins ara...

Be, el passat 20 d'agost va tenir lloc a la nostra comissió la proclamació de la que serà la nostra Fallera Major durant l'exercici 2010-2011, la senyoreta MARTA PEDROS I LORENTE.

Sobre les nou PM ens reunirem al cau per tal d'anar, seguidament, a recollir la que esdevindria, en breu, la nostra màxima representant. Alli, a casa seva, ferem un refresquet, que la nit era calurosa, escamparem la traca... pim pam pum... aplaudiments i de nou cap al cau, on ja ens esperaven les taules parades.

Després de la corresponent degustació tingué lloc l'acte de la proclamació en sí, al qual seguiren les emotives paraules de les millors amigues de Marta que miraba, perplexa i emocionada, el que estava ocurrint, havia arribat el seu moment. Finalment, després del brindis per la nova Fallera Major, començà a sonar la música i tothom va gaudir de la primera discomòbil de les falles d'enguany, que ja esperem en ànsia.

Estic segura que este serà el primer dels moments que Marta recordarà per sempre, el primer de molts que encara estan per vindre. Només resta, ja, desitjar-li un molt feliç regnat en companyia de tots els xuquerets, que esperem poder acompanyar-la i estar a l'altura en tots els actes que ens esperem. Moltes felicitats, Marta!!

Finalment, desitjar-li un bon any, també, als nostres Presidents, Dolores i Salva, que de segur disfruten d'aquests actes amb la mateixa alegria.

5 comentaris:

Mayte ha dit...

holaaaaaaaaaaaaaaa, siusisisisi, enhorabona a le sfamilies, i represntants del 2011, i com no,
Rojuellllll, jaera hora d eque tornares,ajajajajaj
Ens falten fotos, per supost , qui hen tinga que les pase per favor, i com no , dir que va ser una nit molt , pero que molt calurosaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,jajajaaj pero ens ho pasarem molt be, ale ja en tenim una passsa

Mayte ha dit...

per cert, que ja tenim fotos de la despedida i boda de esther al album 5

Mayte ha dit...

per cert, que ja tenim fotos de la despedida i boda de esther al album 5

Anònim ha dit...

felicitacions

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITACIONS EN ESPECIAL A MARTA I TOTA LA SEUA FAMILIA, I DIR A LES SEUES AMIGES QUE ANIMO QUE ENGUANY TAMBE ES UN ANY MOLT IMPORTANT PER A ELLES AL ESTAR AL COSTAT DE MARTA EN TOTS ELS SEUS ACTES, I COM NO A TOTA LA SEUA FAMILIA.
ALS NOSTRES PRESIDENTS DOLORS I SALVA LA MEUA ENHORABONA EN EL SEU PRIMER ACTE I JA TINC GANES DE VORE LES FOTOS, BUENOS XIQUES FINS PRONTE QUE JA EM ACABAT LES VACENSES ESTIUENQUES.....

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.