dijous, 19 d’agost del 2010

HUI ÉS EL DIA DE....... EL UETXO


AVUI COMPLIX ANYS ALTRE MEMBRE DE LA NOSTRA COMISSIÓ, ELL NO ÉS ALTRE SINÓ EL UETXO, HA SIGUT PRESIDENT, PARE DE PRESIDENT, PARE DE FALERA MAJOR INFANTIL, CREC QUE SOLS LI FALTA SER EL MARIT D´UNA FALLERA MAJOR...........JEJEJEJE!!!!!!! (ANIMA´T ENCARNI).




BE EN NOM DE TOTS ELS XUQUERETS SOLS DESSITJAR-TE QUE PASSES UN FELIÇ DIA EN COMPANYIA D´AQUELLS QUE T´ESTIMEN.




FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!!

8 comentaris:

gatet ha dit...

Moltes felicitats en el dia del teu aniversari de part de Marie,Eric,Ivan i com no meua.Saps q el para molt be la fregona jejejejeje.....

rojuel ha dit...

Moltissimes felicitats, David, per molts anys!!

David,Jasmina e Iker ha dit...

Felicitats fiambre i a vore si torneu pronte a la comunitat que açò està molt trist.

Martí, Sonia, Àngela i Helena ha dit...

Moltes felicitats Uetxoooootttttt! Eres un crack, un fenómeno i un faller mes gran que la copa d´' un pi amerat amb bona cassalleta. Gracies per deixarmos compartir amb tu la teua amistat, que mes qu' amistat es germanor, i jo aixo eu puc aseverar perque tu has fet real el dit de que un amic es aquell quen els mals moments acudix per recolsar sense quel crides.Espere que cumplisques moltisims anys mes al nostre costat, compartint rialles, balls, cubatilles, festeta i algún que altre play back junts. Moltes felicitats Uetxo.

Mayte ha dit...

bonaniversariiiiiiiiiiii, avore si t´´estires un poquet i ens convides a una rondeta al cau, ehhhhh

ROSER ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
dulia ha dit...

Encara que siga amb retràs, no puc deixar passar l'ocasio de felicitar a David en este aniversari tan redo que ja ha complit. Espere que et vaja tot bé i que tingues, com diu la canso: salut, amor i dinés. Moltes felicitats.

MADUIXANA ha dit...

BUENO JO TAMBE EN MOL DE RETRAS NO PUC DEIXAR DE FELICITAR AL MEU COMPANY DE SAINET, DE PLAYBACK, DE CASAL D´ALEGRIES COMPARTIDES EN ESTA FAMILIA TAN GRAN QUE SOM LA XUQUER I QUE TU HAS POGUT REPRESENTAR COM A PRESIDENT..... BUENO GUAPO MOLS BESSETS I LA CONVIDA NO LA PERDONEM....

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.