dilluns, 16 d’agost del 2010

ESTEM D'ANIVERSARI



Si xuquerets, també avui estem d'aniversari, avui compleix anys el SR CUENCA, gran faller, artiste i amic. Moltes felicitats, Jose, en nom meu, de la colla i de tota la comissó; esperem poder compartir molts més aniversaris al teu costat, per molts anys!!


MOLTES FELICITATS!!


PD: Prepara la cartera que el divendres ho celebrarem, jajajaja

6 comentaris:

Mayte ha dit...

HARRY POOTERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR, BON ANIVERSARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, NOSALTRES JA HO CELEBRAREMMMMMMMMMMM.JAJAAJAJAJJA

ALE, A REBENTAR DE SALUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

dúlia ha dit...

¡Hola! Moltes felicitats en este aniversari. Ojalà que este any vinga carregadet de faena, salut i moltes alegries i rises en la barra xuquerera.

Soni ha dit...

MOLTES FELICITATS JOSE!!!!!
Igual que Dulia també et desitge molta feina, salut i RISES en la XUQUER i nosaltres que les compartim amb tu!!!!

Martí ha dit...

M' aderixc a les altres felicitacións Jose. Moltisimes felicitats i quen cumplixques molts anys mes junt a nosaltres en aquesta gran familia ques la falla. Avui de nit ens farem un xupitet, pero curtet. Moltes felicitats i que no pergues gens de la teua activitat i ilusió dins de la falla.

MADUIXANA ha dit...

EN MOL DE RETRAS PERO ASI ESTA LA MEUA FELICITACIO JOSE,QUE NO PODIA FALTAR EN DESITJARTE LO MIJOR I QUE SEGUR HAS DISFRUTAT EN TOTS ELS TEUS..... BESETS..

MADUIXANA ha dit...

EN MOL DE RETRAS PERO ASI ESTA LA MEUA FELICITACIO JOSE,QUE NO PODIA FALTAR EN DESITJARTE LO MIJOR I QUE SEGUR HAS DISFRUTAT EN TOTS ELS TEUS..... BESETS..

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.