dijous, 1 de juliol del 2010

SOBRE EL FUTBET 7


Sóc Dúlia. Vaig escriure la informació que sabia sobre el bàsquet perquè era part implicada i em vaig informar sobre horaris, competidors i lloc. Sobre el futbet 7 no sé gran cosa. Només sé que començarà a les 8 de la vesprada en el camp de l'infantil, però ignore a quines hores jugarà la falla i contra qui. Si algú ho sap i vol dir-nos-ho (encara que no siga de la Xúquer, pot ser que jugue contra nosaltres) ens farà un favor.
També he llegit en el blogs d'altres falles que s'allargarà tota la nit i que a partir de les 3 de la matinada començaran a jugar els equips que s'hagen classificat en la primera fase.
O siga, que tot aquell xuquerer que vulga anar a animar el nostre equip, pot fer-ho a l'hora que li vinga bé. Jo aniré a vore els monòlegs de la falla del Portal però quan s'acaben espere passar per a aplaudir un poquet als nostres participants.
Que tingau molta sort i que s'ho passeu molt bé.

4 comentaris:

rocio ha dit...

Aquesta informacio està al blog de la Sucro:

- FÚTBOL 7:
Si no hi ha ninguna modificació, serà el 2 de juliol a partir de les 20 h. al camp de L'Infantil. Hi hauran 4 grups que son:

GRUP A:

XÚQUER
SALES
SUCRO
AJUNTAMENT

GRUP B:

XE COLLONS
B. ALINYO
MERCAT
AVDA. D'ESPANYA

GRUP C:

TRO I FLAMA
POBLE VELL
PORTAL
SOL I TARONGERS

GRUP D:

CERVANTES
MATERAL
RONDA
18 JULIOL


Molta sort xuquerets¡¡¡

Mayte ha dit...

anim xuquerertssssssssssssssss
que voslatros podeu,ajajajjajajaja

MADUIXANA ha dit...

ANIMO GUAPOS, L´ANY PASSAT VOS VAS VORE JUGAR UNA MIQUET I ENGUANY TAMBE VOLDRIA ANAR I ANIMAR ALS MES XUQUERRISSSSIMMIISSSSSS.

AH!!!! RECORDEU DUR-VOS PER ALS MOSQUITS, AJAJAJAJAJA QUE ENCARA RECORDE L´ANY PASAT, POBRETS ELS VAREN ACRIBILLAR...

MADUIXANA ha dit...

TINC UNES FOTOS QUE VAIG ENVIARLES DEL FUTBET I VA SER MOL DIVERTIT

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.