diumenge, 4 de juliol del 2010

EN PRIMICIA.......

NOSTRA XUQUERETA ESTHER SERRANO,I EN BREU(aixo espere),jajajajaaj,LA PADRINA ENS FARA UN BREU RESUM DEL ENLLAÇ.
ENHORABONA ALS NOVIOS

5 comentaris:

MARIE ha dit...

soc una de les primeres en la weeb, en felicitarbos per el pas que acabeu de fer, pero segur que no la ultima,si esteu de viatge,disfruteu a lo macxim que com ixe no mi a un atre. Estabes guapisimaaaaaa. un beset per els dos i a disfrutar. Asperem mes fotos per favor.

MADUIXANA ha dit...

LA MEUA ENHORABONA ALS DOS ESTEU GUAPISSIMS , JO JA HE TINGUT EL PLAER DE VORE ALGUNES I ESTEU GUAPISIMS. MOLS BESETS I ELS MIJORS DESITJOS A LA FAMILIA QUE A PARTIR D´ARA COMENSAREU A FORMAR

dúlia ha dit...

¡Que vivan los novios! Enhorabona a Esther i al seu recent estrenat marit. Que s'ho passeu super bé en el viatge i que tingau molta sort en este nou camí que inicieu.

Martí ha dit...

Visca el novios!!!!!!!! Esther estas divina i guapísima. Espere que la nova vida que eu decidit fer junts siga plena d' ilusions, emosions, amor i felicitat. Feu per a que la flama del amor estiga sempre viva. Enhorabona

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS ALS DOS. ESTHER ESTAS MOLT GUAPA, ESPERE QUE EL NOVIO TAMBÈ. ESPEREM VORE MES FOTOS PER A COMPROBARO.
ESPERE QUE SIGAU MOLT FELIÇOS I A DISFRUTAR DE AQUESTA NOVA VIDA EN COMÚ.
ELI.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.