dimarts, 13 de juliol del 2010

Hui estem d'aniversari


HUI DIA 13 DE JULIOL ES EL 15 ANIVERSARI DEL MEU GERMA JULIO, ENGUANY JA HA PASAT A LA COMISSIO MAJOR I NO ES DESTACA PER LO ANIMOS , NI XARROR, NI MENJADOR, NI UF UN MONTO DE COSES, ES MES BE TOT EL CONTRARI, PUES NIA GENT QUE ENCARA NO LI CONEIX NI LA VEU, JAJAJAJAJA, PERO JA QUEDA POC PERQUE ELL VA FENSE UN HOME POC A POC, I VA COLABORANT EN LA FALLA EN ALTRES COSES COM ES EL JUGAR AL FUTBO, COSA QUE TAN L´AGRADA.

EL VULL DESITJAR UN FELIÇ ANIVERSARI QUE JA CELEBRAREM EM FAMILIA, A LES HORES TAMPOC HE VOLGUT DEIXAR DE CELEBRAR EN L´ALTRA FAMILIA QUE TENIM QUE ES LA FAMILIA XUQUERERA.

MOLS BESTES I JA EL ESTIRAREM LES ORELLES EN CASA.

AÏDA

9 comentaris:

dúlia ha dit...

En este dia tan especial de dimarts i 13 et desitge que passes un feliç aniversari i que disfrutes molt dels bons moments i d'eixos 15 anys tan bonics que espere que tingues.

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS BANDIDO, QUE HAYYYYYYYY MIRA QUE EN FAS PARLAR PERO BUENO, ERES EL MEU XIQUET QUE JA ESTA FENSE UN HOME COM DIU AÏDA.... BESSETS GUAPO DESPRES EL PEGARE ELS ESTIRONETS D´ORELLES...

ROSER ha dit...

MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!!!!!!!!

INMA ha dit...

aiiiiiiiiiiii Ana que majors ens fem!!! mare qu eli cau la baba de vore el fill que te!!! moltes felicitats

jasmina ha dit...

Julio moltissimes felicitats!!!! amb un poc de retras.

Martí ha dit...

Moltissimes felicitats Juliet. Espere que hages sigut molt felis en el teu aniversari i que seguixques seguento al costat de la teua familia, que es una familia de categoria i d´un elevat valor humà. Disfruta de l' adolescencia que es una de les etapes mes boniques de la vida. FElis aniversari

Nelo ha dit...

Felicitats Julio. Benvingut a la comissió major. Espere que els adults estiguem a l'altura del que esperes de la gent responsable i que t'adaptes al teu ritme. A mi em fa gràcia quan comenten que no destaques pel teu caràcter; d'un homenet observador pot eixir un gran faller, més encara si col·labores amb les aficions que més t'agraden. Si t'agrada ser faller en la nostra comissió segur que també ens ajudaràs en tot el que preparem durant l'exercici. Per això ens ve tan de cine que observes amb atenció.

Que t'ho passes molt bé enguany, xicot.

Julio Pedro ha dit...

Grasies a tots de tot cor ,no se si ara eixira este comentari, que no acerte nia la de tres

rocio ha dit...

Felicitats Julio Pedro, en retras però igual val, jajja

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.