dilluns, 12 de juliol del 2010

SEGUIM ACÍ


¡Hola, supervivents estivals! Després de la ressaca futbolística mundial hui està l'ambient molt moll i estic més avorrida que una ostra (si és vertadera eixa expressió, que jo no sé si les ostres s'avorrixen molt o poc) i he pensat que us donaré una miqueta de informació fallera (més que res per a no perdre el fil).

Recordar-vos que la presentació la tindrem EL 27 DE NOVEMBRE i que abans, molt abans, segurament el mes d'agost, tindrem la proclamació de MARTA, nostra fallera major 2.011. Açò últim ja us ho confirmaré quan ho sàpia cert, cert (ara ho sé cert, però no cert, cert) i us informaré del dia, l'hora, el plàning i de tot el que m'entere.

I recordar-vos també que el dia 2 D'OCTUBRE és el futbet femení de la falla. Ho dic per si voleu entrenar una miqueta estes vacances i posar-se a toc abans que el nostre entrenador ens done algunes classes tàctiques i tot això. Açò serà en el mes de setembre però no es confieu que el temps passa volant.

I res més. Vaig a vore si trobe una foto xula i us l'afegisc a l'article per tal que s'entreteniu una miqueta més (ja us ho he dit, que estava avorrida). Res més. M'acomiade fins a la pròxima connexió. Que passeu un bon dia.

7 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

DULIA ERES UN CRACK, GRASIES PER ESTE ARTICLE, JA EM PENSABA JO QUE HABIU EMIGRAT TOTS, AJAJAJJAJAJ, BUENO LES FOTOS XULISIMES I EL ARTICLE TAMBE, SI LA PROCLAMACIO ES FA EN AGOST MARE MEUA JA TENIM QUE CORRER PUES JA ESTA AHI, I EN NOVEMBRE LA PRESENTACIO UFFFFFFFFFFFFFFF, JAAAAAA, TOT PRONTE, I EN EL FUTBE ANIMO XICONES QUE PODEU EN "LA SELECCIO ESPANYOLA PODEMOSSSSSSSS"

MADUIXANA ha dit...

AHHHHHHHHHHHH PERDON VOS VAIG ENVIAR UN ARTICLE I FOTOS DEL FUTBOL 7 MASCULI..... CUANT PUGAU GUAPES LES PUJEU....GRACIES

MADUIXANA ha dit...

AHHHHHHHHHHHH PERDON VOS VAIG ENVIAR UN ARTICLE I FOTOS DEL FUTBOL 7 MASCULI..... CUANT PUGAU GUAPES LES PUJEU....GRACIES

Marti ha dit...

hola Dulia estic treballant i no tinc masa temps per a dir algo. Ja ens vorem i que pases un bon estiu, al igual per a tots els Xuquerets. I prou, em negue a seguir el joc a analfabetes perdudes com la Bibi. jajajajaja. Tu ja saps a que em referixc

mayte ha dit...

ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
,okidsssssssssssssss,pero que sapiau que esteu wapisimes al es fotssssssssssssss

Nelo ha dit...

Hola Dulín. Lamente que t'avorrixques tant estos dies de calor. Imagine que tantes hores de sol són massa per a una agenda tan organitzada com la teua. Tu, que eres capaç de traure temps d'on no n'hi ha per fer mil activitats en un dia, en estiu deus estar nadant en l'ociositat (ara fent crol, ara, d'esquenes, la papallona, etc). I ja que estàs en l'oceà et capbusses i trobes una ostra gegant amb la boca totalment oberta, fent un badall d'eixos incommensurables que s'apeguen i no se'n van. Aleshores te n'adones que ha valgut la pena llegir tebeos de Mortadelo ni que siga per entendre la comparació més estesa de l'avorriment.

Un consell: si no saps què fer durant les vesprades d'estiu, escriu. Escriu que ho trobe a faltar.

dúlia ha dit...

Ha valgut la pena estar tan avorrida només per tal que em dediques este escrit tan bonic. M'ha arribat al cor. Gràcies.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.