dimecres, 21 de juliol del 2010

HUI ÉS EL DIA DE.......LAIA



Em plena de gran felicitat poder estar hui dia 21 de Juliol de 2010, al blog de la nostra falla felicitant-te. Hui fa un any que arribares a les nostre vides; i sé que pot sonar a un tòpic, però des d´eixe dia el papi i jo som les persones més felice si afortunades del món filleta!!!!!!!!!

Durant aquest meravellós any ens has donat moltes coses, i ens has ensenyat a vore la vida des d´altre punt de vista.

Jo sempre dic que no hi han paraules per expressar tot el que em fas sentir dia a dia, ET VULL BARBARITATS XICOTETA MEUA!!!!!!!!!

Laia esperem que disfrutes del dia del teu aniversari, i com no de la cel·lebració que amb tanta il·lusió t´hem preparat els papis.

MOLTÍSSIMES FELICITATS LAIA, I MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER REGALAR-NOS EL MILLOR ANY DE LES NOSTRES VIDES, CAMPIONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!







* Roser i Manu


Nosaltres, els tios Rafa i Esther, tampoc volíem deixar passar l´ocasió de felicitar-te de forma virtual. Sols volíem dir-te que esperem que tingues una vida plena de moments inoblidables que poder compartir amb la família, amb els amics que a poc a poc aniràs trobant-te pel camí, i com no amb nosaltres que esperem formar part de la teua vida sempre.

MOLTÍSSIMES FELICITATS DELS TIOS QUE TAMBÉ ET VOLEN MOLTÍSSIM, GUAPÍSSIMA!!!!!!!!!




* Esther i Rafa

13 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

BUENO LAIA JO ENCARA QUE FA UNES HORETES JA T´HE FELICITAT NO PODRIA DEIXAR DE FER-HO PER ESTE MIG, QUE TAN ENS UNIS A TOTS EL XUQUERERS, FAMILIA A LA QUE TAMBE PERTENEIXES I ENS ALEGRÁ MOL EN EL SEU DIA CELEBRAR EL TEU NAIXEMET I ARA EL TEU PRIMER ANIVERSARI..... MOLS BESSETS GUAPISSIMA DE PART DE J.P.,AÏDA I MEU

IKER ha dit...

LAIA GUAPISIMA MOLTISSIMES FELICITATS!!T'han escrit una felicitació molt xula tant els papis com els tios ehh,i com be t'han dit has segut una CAMPIONA!!!. El diumenge ens vegem, i ara voras que bé teu pases amb tanta gent i tant de regalet,ahh!! i esperant tots a vore si bufes el ciri o que??jajaja... .
Un beset i un abraçet ben fort guapisima!!!

JASMINA I DAVID ha dit...

Laia nineta moltes felicitats!!! Que apresa que esteu creixquent ehhh, ganduls. Pero quanta raó porta la felicitació, en qué, quin any mes feliç i mes bonic.
Ens vegem el diumenge, un beset guapa.

INMA ha dit...

MOLTES FELISITATS LAIA, QUE PRONTE CREIXEN BESETS WAPA

dúlia ha dit...

Felicitats Laia per este primer any que ja has viscut i felicitats per tindre eixos pares que tant t'estimen i que si tu eres campiona ells no es queden enrere. Et desitge (segur que la tia Esther ho endivina) un cabàs de salut i de coses boniques que aniràs descobrint dia a dia.

LAIA ha dit...

MOLTÍSSIMES GRÀCIES X LES VOSTRES FELICITACIONS!!!!!!!!!!!!!M'AGRADAT MOLT LA SORPRESA AL BLOG!!!!!!
BESETS A TOTS!!!!!!!!

fanny ha dit...

la meua xiqueta mare que reguapa que es,dasi no res portaras a tots els xiquons del casal darere teua.moltisimes felicitats.

elsa ha dit...

Moltisimes felicitats Laia de part de la tia Elsa!!!
Maris mu emocionat i tot llegit tot el que sentiu per la filla i la neboda.
Molts besets reineta!!!

Eva ha dit...

Moltes felicitats Laia bonica!!!

Martí ha dit...

Laia moltes felicitats per el teu primer aniversari. I com be diu Dulia, es de veres que tu eres una campiona, pero tambe son campions els teus papis. Espere que tingues bona cosa de salut i felicitat i que la vida el sonreixca. Moltes felicitats i una abrasada ben forta.

ROSER ha dit...

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS X FELICITAR A LA MEUA XIQUETA!!!!!

Pasqui ha dit...

Moltes Felicitats Laia, encara que un poc retrasades.
De part del teu amiguet Pasqui.

rocio ha dit...

Que tingues un bon any amb els teus papis, tios, iaios...Felicitats guapa, guapa i guapa¡¡¡¡

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.