dijous, 29 de juliol del 2010

HUI ÉS EL DIA DE.......ENCARNI


Ens a dit un pardalet que le passat dia 26 de juliol complia anys una xuquereta, pel que felicitem des d'ací a Encarni, la nostra primera dama encara vigent i co-fotògrafa oficial dels events fallers de l'any passat.
Et desitgem que passes un feliç aniversari acompanyada per la teua família i els teus amics i, com diria Martí, que en complisques molts més en la nostra companyia.


¡Felicitats!

13 comentaris:

dúlia ha dit...

Felicitats Encarni. Ojalà que disfrutes de moltíssimes falles més conforme has disfrutat les d'enguany perquè eres festera a manta. Que passes un bon dia.

uetxo ha dit...

moltes felicitats companyera de grans momens i millors que vindran , ara ia esta tot pasat fallerio i comunio i encara estem sansers que no es poc , ara a relajarmos un poc

MADUIXANA ha dit...

AY ENCARNI MOLTES FELICITATS EN UNA MIQUETA DE RETRAS PERO AÇI ESTIC GUAPISSIMA FELICITANTE I RECORDANTE QUE JO NO EL QUEDA RES PER ESTAR EN LA MEUA COLLA, JAJJAJAJAJAJAJ, PUES LA TEUA XIQUETA MENUDA JA COMENÇA A VOLAR I TU I EL UETXO ES QUEDEU DE NOVENSAS I COM MOLT BE DIU ELL EU PASSAT TOT ESTEU SANSERS I ARA A RELAJARVOS, EL DESITJE LO MIJOR MOLS BESSETS GUAPA

pili ha dit...

moltes felicitats guapa,
aspere que tinges molts regalets
i mos deus un xupito jajajjajaja

gatet ha dit...

Mols besets i les meues felicitacions asi en la web per a tu Encarni.I a proposit qui cumplisca els anys en juliol i agost podrien pasarse a març que ara no entra casi ningu en la web de la falla jejejejejejejeje.....

SONI ha dit...

"Más vale tarde que nunca": MOLTES FELICITATS!!!! ESPERE EL PASSAT 26 FORA ESPECIAL I PLE DE REGALS. I ET DESITGE QUE LA RESTA DEL ANY ESTIGA PLENA DE BONS MOMENTS I ALEGRIES. FELICITATS GUAPETONA!!!

encarni ha dit...

moltes graçies per a tots,no tinc paraules.hui es el primer dia que la meua xiqueta esta de campament i estic sensible.moltes grasies a tots sobre tot a tù amor de la meua vida,per estar sempre al meu costat.

encarni ha dit...

un altra cosa,també vuic felisitar desde asì a la meua amiga susana i a mamen i a laia,que en una semaneta i poquet celebrem aniversari junts.

MADUIXANA ha dit...

EY COLLI ENCARNI, TU SEMPRE RECORDAN A TOTS I APROFITANT EL TEMPS, JAJJAJAJAAJAJA, NO ESTIGUES SENSIBLE QUE LA TEUA XIQUETA ESTA DE LUJO, JA VORAS CUANT TORNE EL CONTARA MIL ANECDOTES DE LO VE QUE HAN PASSAT..... AHHHHHHHH, JO DESDE AÇI VULL FELICITAR A MONTSE REBULL QUE HUI FA 19 ANYS BESSETS

INMA ha dit...

MOLTISIMES FELICITAS PRIMERA DAMA, ERES LA MILLOR MUAKS!!!

Carmen ha dit...

Felicitats,amb retard, de part de Mar, Romeu i Carmen, que en complisques molts més amb alegria. Besets¡¡

Martí ha dit...

Moltes felicitats Encarni.
Jo el felicite de manera internáuta en un poc de retras pero ja el feliciti de manera telefónica en el día del teu aniversari. Moltes felicitats Encarni i quen cumplixques moltissims anys mes junt a nosaltres. Ens vegem demà per anar a per les nostres xiquetes, que segur que encara que están de lujo, ja tenim ganes de voreles.

rocio ha dit...

Felicitats Encarni¡¡¡

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.