dissabte, 17 de juliol del 2010

1ª FESTA, 20 D'AGOST

¡Hola xuquerets! Ja tenim ahí la primera festa de la temporada. El dia 20 d'agost, divendres, tindrà lloc la proclamació de MARTA, la nostra fallera major. Serà en el casal i convidarà a tots els presents a sopar i després, un ratet de ball.
Ja sé que molts pensareu "joé, que caló" però nosaltres som valents i aguantarem la calor i tot el que faça falta. Una vegada estem allí en el casal, tots reunits, en armonia i bon humor, ben sopats i ben begudets, passarem una nit de categoria. Bueno, jo no podré anar perquè si tot va bé estaré por esos mundos de dios i em pillarà una miqueta lluny. Però estic segura que en algun moment de la nit del 20 m'enrecordaré dels meus xuquerets i desitjaré que s'ho passeu super bé. Ja em contareu com ha anat.
Si podeu, aneu passant la veu i ja parlem.

9 comentaris:

Nelo ha dit...

Hola, jo preferixc agost (cap a final de mes, clar)a novembre per a fer una proclamació. És una bona forma d'enganxar les festes d'estiu, les patronals i el mig any faller. "El ritmo no pare, no pare, no..." Si fa molta calor es podria fer una espècie de nit a la fresca (com la torraeta): Tots a la terrassa de la Xúquer.

MADUIXANA ha dit...

JOOOOOOOOOOO, JO TAMPOC PODRE GAUDIR D´AQUESTA FESTA QUE JO ESPERABA AMB ILUSIO, PUES LA MEUA MARTA HA CREISCUT JUNT A LA MEUA FILLA I PER A MI EN FEIA MOLTA ILUSIO DE NO PEDREM RES..... BUENO PER FAVOR TENIU QUE FER MOLTES FOTOS I UN BON ARTICLE, QUE NO EN VULL PEDRE DETALL

Anònim ha dit...

A MI PERSONALMENT NO HEM PAREIX UNA BONA DATA, PERO COM QUI PAGA MANA PUES ENDAVANT.JO CREC QUE ES UNA SETMANA ON LA GENT ESTA QUASI TOTA DE VACANÇES, I A MES ES DIVENDRES.

MADUIXANA ha dit...

JO PARTICULARMENT NO ES PER LA DATA, ES PERQUE ENGUANY EN TOCA EIXA FECHA DE VACANSES I SEGURAMENT NO ESTIC EN SUECA, A MES CUANT LA FAMILIA EU FA EN EIXES FECHES ES PERQUE TENEN ELS SEUS MOTIUS, I A MES EN PAREIX BONA DATA PERQUE AIXINA INCLUS PODEM APROFITAR I QUEDAR PER ANAR TOTS JUNTS AGERMANATS..... QUE PER CERT ¿QUI SON LES PERSONES ENCARREGADES??????? GRASIES

Esther ha dit...

TOT EN AQUESTA VIDA ES FA PER UN MOTIU, I SI EL MOTIU ÉS UNA GERMANA I UN CUNYAT, LA DATA NO PODIA SER MILLOR, AIXINA QUE ALLÍ ESTARÉ MARTETA I HO PASSAREM DE LUJO!!!!!!!!

Anònim ha dit...

PERSUPOST QUE HO PASSAREM BE ESTHER!
ADEMES POGUENT TRIAR EL DIA,
FALTARIA MES QUE HO FERA UN DIA
EN EL QUE ELLS NO POGEREN ESTAR.

MARTA ha dit...

EL ANÒNIM DE ANTES ES MEU..

elsa ha dit...

PUES CLAR QUE SI!!!!ALLI ESTAREM TOTS ELS TEUS PER CELEBRAR AMB TU UN DELS TEUS DIES,QUE ENGUANY ES PER A DISFRUTAR-LOS TU AL 100%.
LA DATA ESTA POSADA AMB TOT EL SENTIT DEL MON I PER A QUE DOS PERSONES MOLT IMPORTANTS PER A TU PUGUEN ESTAR,I D'AIXO NO ES POT QUEIXAR NINGU.
MOLTS BESETS PERLA I JA VORAS QUE BE QUE ENS HO PASEM!!!!

rocio ha dit...

Marteta que poquet el queda per a la proclamació¡¡¡ ´
Allí estarem per fer-te costat, i per sopar i ballar clar, jajaja

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.