dissabte, 10 de maig del 2008

TENIM DESPEDIDA




Els nostres veins de la falla AVINGUDA D´ESPANYA , hui , DIA 10 DE MAIG fan la despedida, i com no:



DESITJAR-LOS






ENHORABONA FALLERETS

18 comentaris:

Anònim ha dit...

SI HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOME.... AQUEST BLOG, EN COMPTER DE SER UN BLOG D´ON ES PARLA DE LA FALLA,JA ES CONVERTEIX EN EL BLOG DEL CUMPLENYS I LES DESPEDIDES,NO CONTENTS,ARA TAMBÉ ES DE LES FALLES DE TOTA SUECA....????

ESTEU DESFASANT I RATLLANT-SE MASSA JA....

Anònim ha dit...

a tu res te importa ninot k no tagrada no entres k no fas falta . en el veinat estem molt be i mos venim de lujo si tens embeja te la caskes anonimo de collons . per lo menos dona la cara cagaooo

Anònim ha dit...

una altra cosa en els blogs se parla de lo k mos dona la gana ¡¡¡¡

Eva ha dit...

Jo pense que aquest blog, es un blog on es parla de la falla, de la gent que forma la falla, de les falles veines, de la gent que forma les falles veines, de la germanor fallera,... i com be diu la nostra amiga colora de lo que ens dona la gana.
A mes, es un blog on la gent no te por d´opinar i dona la cara, no s´amaga darrare del psudònim d´anònim...

Anònim ha dit...

Si es lo que jo dic...AÇÒ ESTÁ JA RALLANT-SE MASSA...ARA EIXEN PETARDES DIGUENT LO QUE SE TE Q FER EN UN BLOG....

COLIRIN COLORAO....JO ENTRE I DIC LO Q ME ROTE PER EL NAS,TU A MI NO ME TENS Q ENSENYAR LO Q ES UN BLOG,AIXI Q JO TAMBÉ PUC OPINAR EN LO Q ME DONE LA GANA,SENSE SER TAN MALEDUCAT I VERDULERA COM TU,I SI NO DIC EL MEU NOM ES PER LO MATEIX,PER QUE NO ME DONA LA GANA...SI O SI?...PUES ALE, A RENTAR-TE LA BOCA,XIQUETA..

Anònim ha dit...

que sapies que eres un maleducat de merda i si no te agrada no entres k les teues opinions mos lespasem per foro de la brageta,al menos tin collons de dir el nom cagat.

Eva ha dit...

Amic anònim (jo no vaig a insultar),no creus que haguera segut més inteligent escriure el teu nom i donar la teua opinió de bones maneres, em pareix be que no et parega be que es publiquen aquests tipus d´articles, tots tenim dret a tindre una opinio, pero de la forma que has fet el teu comentari perds tota la raó.
Ademés si no fora per aquesta gent que publica constantment articles ( tant de cumpleanys, com de despedides, com de coses que han de vore en la falla que sería d´aquest blog???et pregunte jo?
Jo t´anime a que escrigues tu articles que consideres mes interessants o mes oportunts pe al nostre blog, enves de criticar la llavor d´altres fallers.
Crec que als comentaris es pot extraure alguna pista sobre la identitat del anònim.....Analitzeu!!!

Esther ha dit...

Xiques que no val la pena perdre temps en comentaris en tan poca gràcia. A més el desfasat és ell/a que no sap en que consisteix un blog de falla.

Lo dit, enhorabona a Igrid i Juanjo, que era el més important en aquest article, disfruteu est nit a tope, i al dissapte que ve més, i esta vegada jo sí que estaré al super bodorrio.

Anònim ha dit...

Mare meua , que t´ha paregut i va i el tio collons encara s´enfada, pues xico ves i tocat l´estora que a mi me l´ha trau fluixa la teua opinio, no veus ....
Mira i a la setmana que be jo publicare el meu comentari sobre la Boda d´esta parella que per aixo son amics meus , fallers , veins i gens maleducats i com be tu dius...
"FARE EL QUE HEM DONE LA GANA", quant vuigues arreplega el cambit, per a tu no hi han mes paraules

Anònim ha dit...

Eva el done tota la rao del mon sense insultar has ficat a este "tio"(jo crec que es un tio) al seu puesto, i pense que sino t'agrada no entres a este blog que a tu no te s'ha perdut res asi!
la gent esta molt flipa no?

Anònim ha dit...

Esta persona lo que vol es cridar la atencio, per lo tant jo crec que lo que deuriem de fer es pasar olimpicament dels comentaris que fa , perque demostra que no te prou collons per a dir la seua opinio digent el seu nom com fan la resta de tertulians i si no li agrada el temes com aniversaris, despedides o demes que no opine.

Blaiet ha dit...

olaaaa!!!em pareix molt fort ke X persona entre en un blok i es pose a parlar aixina...LAMENTABLE..
En un blok es parla de lo ke mos dona la gana i a ki no li interese no entra i en pau,siga despedia cumpleaños o algun dinar ke no siga de la falla.una atra coseta cuant sacava de posar la opinio de firma i se diu ki es.

Anònim ha dit...

PRIMER QUE RES DONE LA ENHORABONA ALS CASI NOVENSANS ("¿SEU AU PENSATA BE?"JAJAJAJA)BUENO QUE TINGAU UN BON DIA I SOBRE TOT QUE EU DIFRENTEN AL MAXIM.
EN RESPOSTA DEL NOSTRA "AMIC" ANONIM ESTIC COMPLETAMENT EN LO QUE A DIT EVA, QUE DEMOSTRE LO INTELIGENT, SABUT, ETC.ETC.ETC... QUE ES, SEGONS DIU I MOS BRINDE UN ARTICLE A VORE SI ES DE VERES QUE PODEM GAUDIR DE UN ALTRA COSA NOVA EN ESTE BOG... ALE, ANIMO ANOMIN....AL ATAQUE A VORE SI ES DE VERES QUE SAPS TANT....

Anònim ha dit...

Eva jo tambe et done tota la rao, i aixie anonim dirli q el q no vullga pols q no vaja a 'lera, per lo tant asi no se li ha perdut res i q vaja a fer lo q li done la gana i a dir-ho en un altre lloc pq asi no el volem i molt menys per insultar-mos.Ah! i el unic desfasaet q hi ha eres "TU".

ingridd ha dit...

Moltes gracies a les meues amigues xuqueretes i a la falla Xuquer en general.
La despedida ha sigut un dia inolvidable, te dones conter de lo que et vol la gent i això em fa molt feliç. Gracies Maytuxi i ficat molt wapa pa la boda. bsts

rocio ha dit...

hola Ingrid¡¡¡
per a lo guay que està, passa tot molt depresa, intenta disfrutar cada moment i ja mos contaras.

La germana de Juanjo, Inma es fallereta de la Xuquer, i els dos nuvis, amics d'altres falleretes tambe de la Xuquer i com de temes no es que anem molt sobrats per a fer articles, pues Maite va decidir felicitar-los al nostre blog.
Tots podem enviar articles, fotos, felicitacion... i nosaltres les publiquem o inclos dir un tema i intentarem fer l'article, però criticar la feina que estem fent per mantindre una minima vidilla al blog no crec que es el correcte i menys insultar.

elsa ha dit...

FELICITAR ALS FUTURS NOVIOS PEL SEU ENLLAC!!!q tinguen un dia molt felic i q els ixca tot de lujo!!!

Mayte ha dit...

Ay ,Ingrid ja era hora que ens visitares per açi i no tinc ningun dubte de qu a la despedida seu deguereu de passar en grande,veritat??
La Falla Avinguda d´Espanay en estes coses no falla i meu puc imaginar la festa que es degue de montar, bueno pero com no vaig poder assistir i tu ja ho saps, pues al dissabte mes i espere no fallar, per cert esta setmana anem a voret el traje, ok???? ja et toque i quedem en les Ribereres

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.