dissabte, 31 de maig del 2008

SI NO POGUERES VINDRE A LA REUNIÓ DEL DIA 30/05/08
Ja estem ací una altra setmana, d'ací poc ja estem posant-nos el biquini. ¿Què aclarirem ahir en la reunió? Ací ho teniu.
1. Continua obert el termini per a presentar-se al campionat de parxís, de futbet femení i de raspall. El bàsquet femení ja s'ha fet. Algú ha preguntat al blog si hi ha campionat de futbet infantil. La resposta és sí. Serà durant els mesos d'octubre i novembre però si voleu apuntar-se ho heu de dir quan més prompte millor (crec que la data màxima és el 19 de juny).
2. Dolores ens comunica que ja tenim fallera major infantil. És la filla de Juan Piqueres i de Elvi, Maria. Aixina ja tenim complet el quadre dels nostres representants.
3. La tresorera i Dolores demanen que si podem acostar-nos abans de l'estiu a posar-nos al dia amb les quotes ens vindrà molt bé, que la presentació ja la tenim ahí.
4. La inauguració del multiusos sí que és el pròxim dia 6 de juny. Tots aquells que vulguen anar hi feu cap. L'hora és a les 20'30. Jo no podré anar però estaré allí amb el pensament. (Aixina cabem tots)
5. Els encarregats de San Joan fan saber que tots els dissabtes per la vesprada estaran al casal per si algú vol acudir a tirar una maneta o a apuntar-se per a la festa. S'ha de pagar 11€ per cap, tot inclòs (detall conmemoratiu de l'event i tot). Si no us ve bé anar, podeu pagar també en la reunió o a Rafa, Rai i/o Cuenca.
6. Fem el sorteig de les espigues d'or que es donaran en la celebració del mig any faller. Les rebran: Pilar de la Torre, Eva Serrano, Juan Roda i Paco Guillem. Enhorabona a tots.
S'acabà la reunió i de seguida, totes a fer-nos xupitos que nosaltres també volíem aconseguir el récord. I ¡¡¡L'ACONSEGUIREM!!! 4.265 EUROS... (imagineu-se com acabàrem totes)... Evidentment, tot açò és una broma, que de seguida tireu a la yugular. Férem una caixa d'uns 150 €, que torne a repetir que està molt bé per als poquets que érem. La pròxima colla és la de Rafa, Rebeca, Casiano, Martí (¿com s'ha quedat el viatge?), Güetxo, Cristobal i Rigo. Fins al divendres. Que tingau bona setmana.

6 comentaris:

Mayte ha dit...

Xeeeee, he tornat a viure la reunio en directe, Dulia eres la canya, la veritat es que hi han ja varies coses per a que la gent vaja arritmant-se per el cau ,veritat???
Sant Joan esta ahi, i encara queda feina epr fer

Anònim ha dit...

DULIA ERES MASSA, DIUS QUE JO ESTIC EN TOTS EL LLOCS, PUES TU,JJAJAJJAJA, QUE VOLS QUE EL DIGA. PUES EL DIVENDRES EL VAIG PILLAR, SOPANT, ESCONTAT LO QUE ES PARLABA EN LA REUNIO, I A MES FENT COMENTARIS EN ELS COMPANYS DE TAULA, TU SI QUE ERES COM DEU,JAJAJAJAJA( es broma ) PERO LA VERITAT ES QUE TENS UNA MANERA MOLT GRATA DE FICAR TOTS ELS DETALLS RESUMITS EN ESTOS ARTICLES...GRASIES GUAPA PUES MEN VAIG TINDRE QUE ANAR ABANS DE QUE S´ACABARA I PER LO MENOS MAN TERAT DEL FINAL... GRASIETES

rocio ha dit...

Gracies Dulia¡¡
Aquesta reunio fou emocionant, amb la noticia de Maria com a Fallereta Major infantil, i amb el sorteig de l'epigua d'or, enhorabona a tots, especialment als pares de Maria, i a les persones que han fet ho han fet possible.

Anònim ha dit...

Ai, Rocio, no saps el que et perds no venint a les reunions. Tu imagina't que t'hem apuntat per al futbet femení. És que com et quedares un poc amb les ganes de jugar a bàsquet, com el futbet només és un dia (20 de setembre) doncs t'hem fet un lloquet en el nostre equip. ¡Enhorabona! ¡Ah!, i gràcies a Mayte (¿t'agrada més amb la "i" grega?) i a Maduixana pels seus cumplits.

rocio ha dit...

Dulia si que se el que em perd, el passat any no em vaig pedre una reunió i va ser el millor any faller, però no sempre es pot...algun d'aquestos divendres anirè.
En quant al futbet no he jugat en la vida, però supose que serà anar a fer bulto, no?

Anònim ha dit...

Suposes mal. Cap de nosaltres hem jugat mai i he pensat que si fem un grup de 10 (en són 5 per equip)doncs abans que ens entre l'infarto (jo quan córrec 1 minut ja estic hiperventilant)anem canviant-nos, aixina només juguem uns 10 minutets cadascuna. Ademés tenim l'estiu per davant per a posar-nos en forma.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.