dissabte, 17 de maig del 2008

SI NO POGUERES VINDRE EL DIVENDRES 16/05/08

Hola. Ja estic ací una altra volta. Si no pogueres/volgueres (per a què anem a enganyar-nos) vindre a la reunió el divendres, ací va el que es va parlar. I, ja sé que molts no s'ho creureu, però també va ser prou tranquil.la (la postreunió en la cuina no ho va ser tant però això si voleu saber-ho haureu d'anar, ja,ja,ja). Anem allà:
1. Ens pregunta Juan, el de la J.L.F. que si hi ha algú per a jugar a futbet, no apareix ningú. I ens explica que el permís per a Sant Joan el demanarem per al dia 28 de juny i que no hi haurà problemes per a què ens el concedisquen (cosa que també ens havia dit ja Martí, que li ho havia dit Iborra perquè a banda de la proclamació la falla disposa d'un dia de "lliure disposició" per a organitzar ball). Així que aneu preparant-se que ja ho tenim ahí.
2. Dolores informa que hem parlat amb Laura i ha accedit a tornar a ser fallera major. Li fem un aplaudiment i li ho agraïm (tots excepte el seu home). I també que el fill de Rigo i Marie, l'Eric, es presenta per a president infantil. L'acceptem i també li fem un aplaudiment, encara que no està present. Només ens falta la fallereta infantil (la de l'any passat ens ha dit que no, cosa que comprenem perfectament, ja seria el tercer any), però nosaltres continuarem "fent visites" aixina el xiquet que no vaja tan a soletes.
3. L'artista faller ens ha deixat el dibuix de la falla. S'han fet fotocòpies i ho hem mostrat als allí presents. Hem penjat una fotocòpia en el suro i esperem aclarir-nos per a penjar-ne una en el blog. Molts dels allí presents afirmaven que el ninot gran era clavat al Chicharro (no deuria ser mentira perquè ell no renegà molt). A mi, personalment, m'agradà. Però açò només és una opinió personal.
La reunió pròpiament dita finalitzà ací. Però com sé que s'heu quedat amb ganes us informe que la recaudació d'esta setmana també foren uns 80€, que la colla de la pròxima setmana està formada per Abel, Carla, Pepa, Emilio, Forum, Eva i Vicent (si me'n deixe algun, perdoneu). I que si no és molta molèstia podeu anar pensant idees per a proposar el tema del rally del pròxim any. Per exemple: monuments històrics (de Cuenca), meravelles del món (de Juan) (no sé si parlavem del mateix però com ho digueren aixina, aixina vos ho dic jo), animals marítims (de Dúlia, sí, ja ho sé, que no té molt de trellat però no tinc ara ganes de calfar-me la perola, el més important és participar).
M'acomiade fins no sé quan (depén dels temes que es tracten en el blog, si m'interessen molt o poc). Passe-ho bé. I, no és per amargar-vos però heu de saber que l'última reunió abans de les vacances d'estiu serà la del dia 27 de juny, el dia abans de la celebració de Sant Joan. Ja podeu anar preparant els mocadors per a eixugar-se les llàgrimes. ¡Ai, quin estiu més llarg sense reunions falleres!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Xeeeeee, que passsaaaaa?. Primer que res m´ha visitat la musa de línspiración i m´ha fet una proposició, arriscada aixo si, per al Rallie. M´ha sugerit que podriem fer un membre viril masculi grand (pene, piu, fal, etc) i anar els fallers de sperma., jajejeje, es una animala ... ja euse i es per enviarme a fer la ma pero es una idea.
Lo segón vullc aderirme al aplaudiment i les felicitacions a la nostra fallera Major i al nostre president infantil Eric. Enhorabona als dos. Eric tu i jo eu celebrarem dema en la comunió del teu germa jo amb una cerveseta i tu amb una mirinda, tria tu si de taronja o de llima.
i el tercer... el tercer ja no m´anrecorde. Quuan m´anrecorde ja eu dire.
Enhorabona a la fallera major, al president infantil i a les seues families.

Anònim ha dit...

Soc jo altra vegada. abans volia escriure l´inspiració i m´enganyat, perdoneu, es un de tants errors que habitualment faig.
Lo tercer ja m´anrecorde. Que m´agrada molt els teus escrits Duli eres una máquina, i jo no vaig poder anar ahir perque curraba. Ah i el porper divendres tampoc aniré perque m´hem vaig a Atenes per temes de kungfu (no te res que vore pero em fa ilusió diro i que eu sapiau, bo si no ofenc algún anonim). Ah Uetxo i Mutxatxo fogones, no mamareu

Anònim ha dit...

PRIMER QUE RES DULIA MOLTES GRASIES PER TOTA LA INFORMACIO TAN DETALLA QUE MOS FAS.
DONAR LA ENHORABONA A LAURA I ERIC PER REPRESENTAR A LA FALLA SE QUE EU FAREU EN MOLT DE ORGULL PUES ES DOS SOU FALLEROS DE VERITAT, JA QUE NO ES PERDEU RES.
PER A SAN JOAN CREC QUE NO TINC RES I PER LO TANT LES PERSONES O COLLA QUE SEN CARREGE SAP QUE EN LO QUE PUGA POT CONTAR EN MI,PUES SI NO CAMBIA EL MEU JEFE JA TRABAJARE DE JORNA INTENSIVA (NO MES PEL MATI)
I PER ULTIM DIRLI A MARTI QUE EU PASE MOLT BE EN EL SEU VIATJE PERO QUE A MES NO TE PERDO NI NO MOS GAUDIS EN UN BON REPORTAGE INCLUIN FOTOS EH.... AIXANA QUE APLICAT I A FERMOS DISFRUTAR DE TOT LO QUE NIA PER ALLI.... BON VIATJE

Mayte ha dit...

Ai Marti ,mira que vals , ara tambe estas fent-te un aficionat del blog, ja era hora,eh....
Pasateu molt be i anim
El divendres en la reunio va estar be , ja hi jhan coses clares i esperem la vostra asistenciencia per a les proximes reunions i seguirem infoormant de totes les dates que ens aplegen per a poder assistri a tots els actes

morales ha dit...

Molt be, jo no vaig poder asistir a la reunió, pero la veritat es que la idea de resumirla así es molt escertada, aixina tots poden estar al dia del que pasa al cau.

rojuel ha dit...

Gràcies de nou, Dúlia, per la informació.

Enhorabona a la Fallera Major i al President Infantil, i com no a les seves families.

I finalment, que canya, podem fer San Joan! Cuenca, Rafa i Rai que es posen les piles, que enguany comencem a preparar-ho més tard

Eva ha dit...

Bon dia a tots!!Marti l´ho dit que vaja tot molt be per les terres gregues!!
i tu Dulia, enhorabona , la veritat es que a part d´informarmos ens diverteixes amb els teus articles... Jo per diverso motius no estic poguent anar a les reunions pero a partit d´aquest divendres ja no tinc res.. així ja que no faltré pero aixina i tot seguiré els teus articles...

rocio ha dit...

Gracies Dulia¡¡¡

M'agrada saber que pot ser tinguam San Joan, es un festa que ens reunix a tots avans de les vacances, com una despedida fins despres de l'estiu. A demes sempre tenim amics que ens acompanyen.

No se com serà el monument, però si digueu que li sembla al Xixarro ja se per on van els tirs, de segur que hi haura un cap gran, jajaja pobret com s'en passeu amb ell... però no es l'unic hi ha mes d'un cabut¡¡¡
"salir niñas al balcon porque vais a ver passar a la falla dels cabuts" vos sona la cançoneta, no?

rocio ha dit...

Marti a pasar-ho be¡¡¡

Anònim ha dit...

Agrair-vos a tots per la part que em toca totes les coses xules que em digueu i desitjar-li a Martí que tinga un bon viatge i que si no és molt demanar podria dur-me un imanet per a la nevera de la Acròpolis, és que ja fa anys que vull anar-hi però com sempre tanque en agost i allí fa tanta calor...

Anònim ha dit...

Duli, tens una nevera en la acrópolis???? l´altra vegada que vaig anar no vaig vore ninguna nevera allí, es broma Duli.
Clar que si dona, jo et portare un imanet de la Acrópolis per a la teua nevera, que tu et mereixes aixó, el agora, el orácul de delfos, el coliseum romá i tot el que fasa falta. Encara que l´agenda la tenim molt carregaeta (tenim qu´aprofitar i entrenar tot el día) fare un uequet per a comprar unes cosetes entre les que estará el iman teu i pa les meues xiquetes clar.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.