divendres, 16 de maig del 2008

DEMA TAMBÉ TENIM ANIVERSARI



Avui es compleixen uns quants anyets des que un membre de la nostra comissió va aparèixer per primera vegada al nostre món... No sabem exactament quants, però sabem que Ana, més coneguda com MADUIXANA, una de les visitants asidues del nostre blog, compleix anys, i volem felicitar-la i desitjar-li que passe un gran dia en companyia dels seus.















MOLTES FELICITATS, I QUE EN COMPLIXQUES
MOLTS MÉS!!







Rojuel

20 comentaris:

Anònim ha dit...

FELICITATS DE PART DE LA TEUS FILLS JULIO I AÏDA I DEL TEU HOME JULIO:
HOLA MOTHER!!!FELICITATS PERQUE:
-XQ JA EN SÓN 40
-XQ SÓN REDONS
-XQ NO TE SE NOTEN
-XQ ERES SERIA, PERO EN EL CAXONDEO SEMPRE ESTAS AL MIG
-XQ ESTAS EN TOTS ELS LIOS I FESTES I AIXO MOLA
-XQ ERES CONEGUDA PER LES TEUES LESIONS (cosa rara que en la foto no isca lesionà)
-XQ DEIXES COMENTARIS EN TOT LO DE ESTA PÀGINA jeje
-XQ ERES LA CULLEROTA
-XQ ERES FALLERA DE SANG
-I XQ TOTS TE VOLEM MOLT I ESTAS AI QUAN ET NESESITEM
NO CANVIES!!! (encara que sé que en esta edat poqes coses canvien jeje)
¡¡¡ MOOOLTES FELICITATS !!!
¡¡¡ amunt preinserso !!!jeje

Anònim ha dit...

Ana moltes felicitats, espere q en cumplixques molts mes, i tranquila q ningu diria q en tens ... .Eres autentica, besets!!

Esther ha dit...

Bo Maduixana moltíssimes felicititats!!!!! i despr´´es del que han dit els teus sobre tu sobren les paraules. Molts besets.

Anònim ha dit...

hola ana moltes felisitats i que en cumpliskes molts mes, ja van quedant menos pa els 50.bests guapa.

Anònim ha dit...

Hola Ana, primer que tot moltes felicitats per el teu aniversari i despres dirte, que com es nota que es la teua filla en aixo dels 40 anys, pues jo crec mes lo que diu Fany pero de totes maneres els anys el portes molt be i tambe dirli a la teua filla que de preinserso res que ja estas el la cuadrilla del inserso.Felicitats i no canvies mai.

Anònim ha dit...

Felicitats Maduixana! Espere que en cumplixques molts mes i que el pogam vore sempre a la Falla i al blog. De veres eres una de les xiques que mes sent la falla i que mes participa en el blog, i aixó es d´agrair. Moltes felicitats Ana, i no pareixe que cumplixques 40, bo a no ser per els viatgets que feu a benidorm la teua colla jajaja. Felicitatsssssssssss maduixana

Anònim ha dit...

MOOO0LTISIIIMEEES FELICITATS WAPIXIMAAA!!!!

K NO TE PESEN MOLT(JEJE)


TEVUIC BESITOS

Anònim ha dit...

Hola. Felicitats per a una fallera que és la viva representació del nostre senyor (està en tots els llocs). L'edat no importat en absolut perquè qui és d'ànima jove com és el teu cas disfruta de cada any com si fóra el més bonic de tots. Que et vaja molt bé.

Anònim ha dit...

VOS DONE A TOTS MOLTISIMES GRASIES DE LES FELISITACIONS, A LA MEUA FILLA CASI MA FET PLORAR LA BANDIDA,I A TOTS ELS DEMES ENCARA QUE COM DIGEU ESTIC EN LA COLLA DEL INSERSO SABEU QUE EN CARA EN QUEDA MOLT PER A DIVERTIRME I GAUDIR DE TOT JUNT A VOSATROS EN ESTA FALLA I EN ESTE BLOG, PER A UNA VEGA QUE NO ENTRE LA 1ª EN ELS COMENTARIS RESULTA QUE PARLEU DE MI...JAJAJAJ
BUENO I LA VERITAT QUE ELS 40 NO PESEN MOLT I MES SI ESTAS VEN ACOMPANYA PER TOTS ELS AMICS COM SOU VOSATROS....BESSETS

Anònim ha dit...

Moltes felicitats! eres una fallera todoterreno i com a persona no hi han paraules! un beset i no canvies com diu la teua filla.

Angeles ll. ha dit...

moltes felicitats ana¡¡¡¡en tot el q t'han dit crec q ja poc hem qda per afegir, pero esper q sigues molt feliÇ en aquest dia i q cumpla mouxos mas¡¡¡

Anònim ha dit...

ana moltes felisitats un any mes jove amunt inserso.

Mayte ha dit...

Bon Aniversari bloguera, esperem una convidaeta, jejejeje , i com no un promte article teu, per a que dirte mes la teua filla i el teu home ja ho han dit tot.
Esperem mes organit-zacio per part de nostra comissio,jejejeejej,lo dit felicitats

Anònim ha dit...

GRASIS DE NOU I M´ALEGRAT MOLT QUE LA MEUA COMPI DE INSERSO JAQUI MOS VISITE "AMUNT INSERSO"
I LO DE LA CONVIDAETA SI NO LA FEM ARA NO MES PUGAM LA FEM PUES SABEU QUE NO TINC LLIURE ELS DIVENDRES PER ANAR AL CASAL, ESPERE ESCAPARME PRONTE I VOREVOS A TOTS

morales ha dit...

Encare que en un poc de retras, moltes felicitats Ana, una fallera com tu es mereix tantes i tan boniques felicitacions com les que tan fet.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats i que en cumplisques molts mes i l'alegria que no falte en la teua vida¡¡

Anònim ha dit...

NOVAMENT GRASIES ALS MEUS AMICS MORALES I A CARMEN
ELS MIJORS REGALS QUE MAN FET SON LES VOSTRES FELISITACIONS I EL VOSTRES COMENTARIS.
MORALES TRANQUIL PUES YO TAMBE EL VAIG FELICITAR EN RETRAS PUES NO SABIA EXACTE EL DIA PERO ARA JA MEL HE APUNTAT PER AL ANY QUE VE FER EL ARTICLE EN ANTELASIO I AIXINA DONARTE UNA SORPRESA, YA PARLARE EN TA MARE, JEJEJEJEJE

rocio ha dit...

MOLTES FELICITATS MADUIXANA¡¡¡
es nota que t'agrada la falla i tot el que l'envolta.
un 10 per a les de l'inserso

Eva ha dit...

Moltes felicitats Ana!!!! Eres una tia 10!!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a la mes comentarista del blog, et conserves molt be, la edat no importa sino la ment, i tu eres una persona molt optimista.
amunt inserso.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.