diumenge, 11 de maig del 2008

SI NO POGUERES VINDRE EL DIVENDRES 9 DE MAIG

Si no pogueres vindre el divendres 9 de maig a la reunió, tu t'ho perderes perquè donava gust parlar i escoltar com a persones educades que de vegades ho som i tot. A banda d'açò, el que es parlà bàsicament fou:
1. Faustí portà uns papers de la junta on es deia dia i hora per als partits de frontó i altres especialitats esportives. No estava en la reunió (per si algú pensa "pues jo no el vaig vore") però li ho deixà a Bienve.
2. Dolores comunicà que el termini per a presentar falleres majors i president infantil s'ha acomplit, aixina que ara seguirem el camí de costum (dir-ho a les nostres falleres de l'any passat). En la pròxima reunió us contem com ha quedat l'assumpte. Tal volta us presentem un president infantil i tot, però no puc dir res més de moment.
3. Tornem a preguntar si alguna colla s'oferix voluntària per a organitzar algo i Cuenca diu que ell i Rocio (que no estava però que s'aguante, ja ho saps Rocío, estàs apuntà) s'encarregaran d'organitzar el rally. Això no vol dir que ho han de fer ells tot ¿eh? sinó que només ho organitzaran i manaran i faran faena (a mi me'n podeu manar, ja ho sabeu).
4. Es pregunta sobre l'esboç de la falla i sobre l'artista faller. Sembla ser que ha hagut algun malentés i Dolores diu que dilluns per la vesprada anirà personalment a parlar amb ell. També us comunicarem com ha quedat el pròxim divendres.
5. Es tracta el tema de la xaranga i es decidix continuar amb la que teníem mitjançant el mateix representant que s'encarregarà de buscar-nos-en un altra per als actes que aquells no vénen.
6. La colla encarregada dels Agermanats demana si es pot deixar el casal per a fer una reunió cada dos mesos aproximadament. Ja vindran sopats i es comprometen a deixar-ho net com estava. Diguem tots, excepte un, que sí, que els deixarem el casal quan toque.
De la reunió, ja està tot. Només dir que la recaudació d'esta setmana fou d'uns 80 € (no està gens malament per als poquets que érem). Recordar, en homenatge a Morales, que el récord continua sent de 200€. I acabe informant que esta setmana li toca barra a la colla de Tara, Aida, Salva i Yorka. Heu de començar cap a les 20'30. Les neveres estan plenes i les heu de deixar abans que s'acabe la nit igual de plenes, parar la taula per al sopar i agranar, però ahí ja estarem tots, per si necessiteu que us tirem una maneta.
Ja està tot (que rotllera que sóc, ja ho sé, ja, no ho puc evitar). Que passeu bona setmana.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

VOS DONE LES GRASIES DE SER AIXINA DE ROLLERES, O DE LO CONTRARI, NO SABRIA RES DEL QUE PASA EN LES REUNIONS I DE ESTA MANERA MOS ENTEREM LES QUE NO PODEN ANAR,ESTEM AL DIA DEL QUE PASA.
NO TINC COLLA FICSA PERO EL DIA QUE VATJA AJUDARE A LA QUE ESTIGA.
EN LO QUE SE REFERIX EL DEIXAR EL CASAL PER A FER LA REUNIO CUANT MOS TAQUE EN SEMBLA MOLT BE, PUES PER AIXO ESTEM AGERMANATS, NO?
I LO DE PARLAR TOTS ESCOLTANSE UNS ALS ALTRES ESTA MOLT BE. OJALA AGERA POGUT ESTAR PUES AIXINA DONA GUST....PER SUPOST QUE ENCARA QUE DOS PERSONES SE ENCAREGUEN DE CUALSEBOL ACTE ELS DEMES ARRIMAREM EL OMBRO.
LO DE LES FALLERES MAJORS ES UNA LLASTIMA NO TINDREN.
BUENO LO DIT GRASIES

Anònim ha dit...

Dúlia (vicesecretaria de carambola) l'acta de la reunió te s'ha quedat perfecta.

Una coseta nomes, a la colla de barra del divendres es van apuntar tambe, Santi, Marti i Blai, falta ficar-los al llistat que hi ha al tauler d'anuncis.

Pel que fa a la recaudació de la barra del divendres, el pobre Cuenca es va tindre que fer un cubateta extra per a que foren 80 € justos (la veritat és no es feu molt de rogar)

Anònim ha dit...

OK Romeu, oido cocina. La llista me l'emportí jo per tal d'actualitzar-la però abans de divendres la torne a fer i ja els apunte quan els toque. Gràcies per la informació i fins al divendres. Per cert ¿com has sabut que era jo?. Aprofite per agrair-los a Maite i Rojuel la seua explicació per poder publicar directament.

Mayte ha dit...

IDEAL, ue llastima de no haber assistit,pero....al divendres intentare estar i avore si es veritat aixo de que parle u d´arrere l´altre per que Dulia, la veritat no se com ha segut possible, per que valla tela.
En fi enhorabona per els teus articles, ja que ara seem una mes`per a publicar i la veritat que a mi a data de hui,hen venen de categoria per que no he pogut assistir a les reunions, i lo del SR. CUENCA, ai mareeeee,que farem el xic va fer un esforçççç

Anònim ha dit...

EL CONOGEM PER LA MANERA DE EXPLICARTE, ES COM PER EJEMPLE MARTI QUE ACABA ELS SEUS COMENTARIS DIGUEN FOGO A SEU COMPARE.JJAJJAJAJAJ, O A ELI LA MANERA TAN CORRECTA DE EXPLICAR CADA DETALL SENSE OFENDRE A NINGU I LA CLARITAT EN LA QUE DIU LES COSES....JJAJAJAJJA. ESTIC ACLARINT ESTOS DETALLS EN MOLT DE CARINYO EH,,,,

rocio ha dit...

Moltes gracies Dulia, com tu dius no vaig poder acudir a la reunio, i ara ja se que estic encarregada del rally, esperem aquest any estar mes preparats per a fer el cotxe, i sobretot mes participacio el dia de la festa, ja que quants mes gent mes comboi.

Anònim ha dit...

SOC AÏDA. JO JA E QEDAT PA ESTAR AI EL DIVENDRES. FAREM LO Q PODREM JEJE. NO SEN PASEU EN MOATROS Q SOM MENORS JAJA. ES BROMA. GRASIES PER AVISAR. I PER SERT ESTA SUPER BEN REDACTAT TOT. I LA PAGINA ESTA SUPER BEN FETA. ASTA EL DIVENDRES

Eva ha dit...

Jo al igual que Rocio tampoc vaig poder estar, i la veritat es que esta molt be, poder estar al día i saber el que ha passat...
Entonces Rocio encarregada del rally??? a vore si enguany ens ho agarrem en mes temps i amb mes mitjos.... ah!!! i que la gent s´anime.....

rojuel ha dit...

Enhorabona de nou, Dulia, els teus articles son clars i concisos, i crec que és una gran idea explicar un poc cada setmana els temes que s'han tractat a la reunió, ja que hi ha molta gent que no assisteix i aixi, almenys, coneix com estan les coses.

rojuel ha dit...

Enhorabona de nou, Dulia, els teus articles son clars i concisos, i crec que és una gran idea explicar un poc cada setmana els temes que s'han tractat a la reunió, ja que hi ha molta gent que no assisteix i aixi, almenys, coneix com estan les coses.

Anònim ha dit...

bueno moltes gracies x avisarmos ia abiem kedat xo no pasa res.. jj
esperem k ens ajudeu xk som mes xicotets (pa lo k volem)jeje,y tenim menos exeriencia,,
sagraira tota lajuda dels k pugen ajudarnos,,
ens vorem esta nit al cau faller..!!
xauuuu,,!!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.