diumenge, 1 de juny de 2008

Entrant a l´ estiu.....

Amics ja estem al mes de juny i ha pasat quasi un any , i un any per a que ens traslladem a les platjes , per a que gaudim de les vacances, (qui les tingua) , per a que agafem forces i tornem a la batalla incansable de les Falles.
Ens queda poc menys d´un mes per acabar les reunions al cau dels divendres per la nit , ja s´han acabat les tertulietes que fem alli i les minis fetetes que d´alli començabem pero aixo no vol dir res eh... , nosaltres intentarem vorens , quedar , eixir ... i com no alguna que altra festeta farem , jejejejeje.En fi , pero aço ens portara a que abans d´acabar el mes , la Falla Xuquer , ens despedirem per " TODO LO GRANDE" amb la tradicional festeta de SANT JOAN , que com ja he dit es celebrara el dia 28 de juny i tot aquell que vuigua vindre . Ara ens falta rematar el monument que els nostres fallers estan preparant , hi ha que concretar algunes cosetes mes i per aixo no vol dir que necesitem la teua ajuda.

Seguirem informant al blog de totes aquelles novetats que vajen sortint , com per exemple , per a que es puguau apuntar , a qui dirigir-se , que hi ha que pagar , a quin hora sera , les activitats que es fan i si hi han o no i tot allo que vuiguau saber.

Mentres nosaltres anirem fent posible que esta festeta sigua l´ultima abans de despedir-nos fins despres de l´estiu , i despres de segur que sera un no parar , per que al mes de setembre retornem sense parar fins l´ultim dia de Sant JOsep.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

HAY, MAITE CREC QUE MOLS DE NOSALTRES NO VOL QUE ARRIBE L´HORA DE EIXE PARENTESIS, PERO COM ES NORMAL TOTS AGAFEM VACANSES, O CAMBIEM EL HORARIS, O INCLUS FEM ALGUN EXTRA PER AHI, EN ESTOS MESOS DE L´ESTIU, I LA RUTINA NO TORNA FINS EL MES DE SEPTEMBRE, PERO MOS DESPEDIREM PER A QUE EN RETORN SIGUA EN MES FORSA, MES ALEGRIA, I MOLS ARTICLES QUE PODREM COMENTAR, RIURE O INCLUS DISCURTIR, JAJAJA. BUENO PERO ENCARA QUEDEN UNS DIES PER ESTAR TOTS EN CONTACTE EN EL CASAL I ASI ...

morales ha dit...

Qui son les de la foto? En eixes vistes jo tambe agafe vacances!!!

Anònim ha dit...

MORALES EN EL BON GENERO QUE NIA PER ASI PER A QUE VOLS LES QUE IXEN EN LA FOTO, NIA QUE VORE, TOTS EL HOMENS SOU IGUAL, SI EN CONTER DE TRAURE A DOS XIQUES AGEREM FICAT UN XIC CUERPO DANONE, DE SEGUR QUE " A SABER QUE AGEREU DIT", JAJAJAJA, DEL TERRERO NIA QUE GAUIDIR TOT LO DEL TERRENO.JAJAJAJ I JO TAMBE VULLC VACANSES I EN DONA IGUAL AON SIGA...

Anònim ha dit...

ETE MORALES ES QUE ES TOOOOOOOONTO

rocio ha dit...

a mi em queden moltes dies per fer vacances, aquest any soc de les últimes... de segur que les agafare amb mes ganes.

Morales va encerta el saps qui soc d'aquesta foto, que hi ha premi, jajaja

morales ha dit...

No Rocio, que si m'equivoque , el meu amic anonim m'atacarà, esque no se si seu donat conter, pero el tinc enamorat!!!

morales ha dit...

per cert, que mal pensats sou, les vistes es referian a la plaja, pero per als que tant de carinyo me tenen vos anticipe que del 7 al 11 de Julio estaré pegant voltetes entre Eivissa i Formentera i la semana seguent encara estic pensant per aon em dixaré caure. Anonim ten vens??? jajajaj

Anònim ha dit...

UY, UY, UY, ENCARA MOS FICAREM MES CELOSES MOSATROS SI NO MOS DIUS ALGO GUAPET, EH, JAJAJAJ,PERO TEU PERDONEM MORALES I NO FASES CAP DE CAS TENS QUE SER TU MATEIG....

Anònim ha dit...

VINETEN A MA CASA QUE SEGURAMENT JO ESTIC DE VACANSES, I TINC QUE ARREGLAR ALGUNES COSETES,,,JJAJAJAJJA, ES PER SI ESTAS ABORRIT DESPUES DE EIXES VACANSESN EN LES ILLES.... PASATAEU MOLT BE....

Anònim ha dit...

ey desde cuant teniu vosaltres una foto meua i de la meua amiga a vora mar? jajajajaja

rocio ha dit...

Al teu amic, amic de Laura i Mayte, per ara, simplement tenim que desestimar-lo i no contestar-li quant ofenga.

Jo estic así per entretindrem i passar un ratet agradable, i si gent com aquest vol cambiar la meua mentalitat heu te malament, perque mentres forme part d'aquest proyecte no tinc que deixar de fer el que estem fent, que es publicar articles, comentaris, felicitacions, fotos...nostres i d'aquells que envien i a qui no li agrade que no entre, o que es cree el seu blog.

El que tampoc tinc que fer es llevar-li la llibertat d'expresio a ningu, però el que si que puc fer es anular els comentaris que a partir d'aquest moment continguen algun insult o ofensa per al destinatari, sempre que mos heu demanen.

El que espere es no tindre cap problema per comentaris anònim, com ja a passat en altres blogs, que fins i tot estan en jui, i sa tancat el blog.

Anònim ha dit...

Hola. Em sona molt la foto. Crec que la del biquini negre sóc jo abans que els bollycaos entraren en la meua vida. I, si no ho sóc, m'agradaria ser-ho. I Morales, aneu amb compte amb eixes caletes tan boniques i tan nudistes de Formentera no siga cosa que es trobeu amb algú conegut i no sapiau on mirar (a mi no em va passar, ¿eh?,...)

morales ha dit...

Tranquila Dulia es el 3 anys que vaig i ja se on e de mirar

Cris ha dit...

Hola Javi,mmmm...,q rabia el comentari este q t'han escrit,te sorpren vorem x açi ahh?q dic jo q si q estas q t sales,ultimament,fins al blogg veig q despertes passions!com tu be dius si q el tindras enamorat,estara celos/a.Pero com molt be diu Rocio no hi ha q alimentar els comentaris d'aquesta gent,(q JAVI es tonto?com es nota q no te'n saps de res d la seua vida!!!si JAVI es tonto jo vullc ser igual d tonta q ell)bueno amic com te dic sempre eres,SIMPLY THE BEST!!Be com q m'acabe d'estrenar encara q no soc fallera d la f.xuquer,no vullc anar-me'n sense donar un beset a alguna fallereta q altra q conec per açi,Jasmina,Elsa,Esther...muaaaa!!Amic un beset guapo!!!!

morales ha dit...

Deu quina sorpresa!!! Gracies amiga, tu sempre ahi.
Et done en nom de la falla Xuquer la benvinguda al nostre blog i esperem voret mes per açi perque el que volem son comentaris de gent com tu, no patixques per l'anonim, simplement es una persona que amagant-se en l'anonimat ho demostra tot.

Esther ha dit...

Ei Cris ja voràs com a partir d´ara fas més comentaris, que açò engantxa. I lo que diu Mori, l´anònim, quin anònim???? Besets i fins prompte.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.