dimecres, 11 de juny de 2008

Vas a vindre?????


Bueno amics , ja hem estat diguent en varios articles que tenim festeta per a Sant Joan , que tenim permis , que estem preparant el monument , que esta tot pensat i que nomes ens falta la teua assisitencia per a que gaudixques de la festa amb nosaltres com altres anys hem fet.


Veritat que ens ho hem passat de categoria , hem despedit les reunions per "todo lo grande " i sobretot hem estat tots junts saborint un poc de festeta fallera , i sabent en tot monent que sols tenim fins les 3h. del mati.

Ara nomes ens falta LA TEUA ASISTENCIA, i per tant sols 11 euros , vine el dia 28 de juny al cau de la Xuquer per a celebrar la tradicional:
Pots passar apuntarte al nostre cau el divendres a partir de les 20.00h.

TORRAETA I CREMA DE LA FOGUERA DEL 2008

11 comentaris:

Anònim ha dit...

JO SI QUE VAIG, LO UNIC QUE ESTIC A LA ESPERA QUE TENEN QUE VINDRE UNS AMICS I NO MES FALTA SABER CUANS SEREM EN TOTAL, JA TINC GANES ES COM SI TORNAREM A GAUDIR DE LES FALLES, QUE BUENO PODEM DIR QUE ES TRACTEN DE UNES POSTISES,JAJAJAJAJA, FINS PRONTE AMICS, I JA QUEDAREM PER A FER TORN DE LA BARRA, QUE SI POT SER ENCARA EU TINC QUE PARLAR EN LA MEUA COLLA PERO A SER POSIBLE DELS PRIMERS.

Eva ha dit...

Intentarem no faltar!!!! recordeu que si no em som 100 o mes persones no es podrà dur a terme la festa, per questions de presupost, aixi que aneu apuntant-se ja aixi es tindrà lo antes posible una previsio clara de la gent que anem a ser i si anem a poder fer-ho o no.

Blaiet ha dit...

olaaaaaa!!! yo tame vats,ke ya an pasat alguns mesets de falles i tire de menosal señor vigot jaja..este divendre yo mapunte sense falta perke nia ke saver els ke som dewwww

Esther ha dit...

Ei que ací en som dos més per a la festa!!!!!! de segur que superrarem les 100 persones, o això esperem, no????

Anònim ha dit...

Bueno jo tambe anire , pero avore si ara tots ens apuntem a ultim hora??
Va xiquets, aneu corrent la veu que tenim que ser almenys 100 persones

rocio ha dit...

L'any passat si que arribarem als 100¡¡¡
i sumant 2 mes

Anònim ha dit...

QUE GUAY EL CARTELL QUE EU PENCHAT, ESTA DE LO MES BE,... UNA LLASTIMA QUE NO ES PUGA FICAR CAP DE COMENTARI AL RESPECTE.
PERO COM SEMPRE ASI TENIU EL MEU.... MOLT CHULO PIRULO,,,,, JAJAJAJA, JO TINC QUE DIR ALGO O PER EL CONTRARI NO SERIA JO, I A MES QUE HUI ESTIC AL TELF. CASI TOT EL MATI I EN DONA TEMS DE ENTRAR A VORE QUE FIQUEU....

Anònim ha dit...

La meua banda anem, meins la fogona del meu compare i la seua senyora que no se que tenen. Tots nosaltres anem, creec, que ja tinc ganes de ballar a la falla i ferme dos cervesotes, estic imaginamela ja...ahh, que bonnnnaaaa, es que ara tinc una calor que si poguera m´hen faria una San Miguel... Be, ja hi ha prou de somiar ja ens vorem

Anònim ha dit...

Compare, la fogona del teu compare i la senyora com tu dius te una boda que no puc fugir, pero crec i si no pasa lo contrari que acabarem en el casal del Xuquer, tambe se que en tiraras de menos, compare.

Anònim ha dit...

Pos clar que el tiraré de menos, compare, ao anirem sense tu? compare,( menos a benidorm quand t´en vas en las chicas de oro. Ademes mira lo que el dic, fins que no vingues tu no pujare al cubo, ala. una pregunteta compare, oficies tu la ceremonia? no , esque , com dius que no pots fujir... be compare jo eixe dia tiraré l´ancla fins que tu vingues i tiraré dels ramals del Uetxo pa que quand vingues tu eixim de la parrilla en igual de condicions.

Anònim ha dit...

Xe compare m´an dit que en el spining mira si pedalexes fort que hi ha vegades que te sen ix la cadena, es aixó veritat?

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.