dijous, 8 de maig del 2008

FALLERS DE " 49 "


Benvolguts amics , veins, xuquerets i fallers , ect.... , la llista seria interminable ,jejejeje.

Des d´ací voldria fer una crida a tots aquells que seguent fallers, ( hem referix als que paguen la cuota com un mes i per diferents raons no es visten amb trajes regionals) , hi ha que donar-los anims per a que si eixa rao es pot solucionar que ho intenten , mira que les falles sense vestirse un de faller/a no es el mateix , els passsacarrers no es poden comparar i l´ambient no es respira igual ni mensy amb el mateix gust.

Açi les meues amiguetes , Eva i Monti aquest any han viscut la falla des de dalt la sera , ( bueno vosaltres ja m´entengeu) , la una , Eva no tenia traje , la veritat que li se va tirar el temps damunt , ja sabeu que el tema dels trajes es fa amb molt de temps d´antelacio i si no , ja es sap el que pasa i mira que tens que fer.... i l´altra , Monti , despres de estar almenys 3 anys amb problemes per a gaudir de la festa per temes professionals , va i aquest any diu que no li ve bo el traje, que t´ha paregut...

Ai mareeeee , el que costaran de criar , be almenys pareix que a tot el demes han estat presents, almenys de presencia fisica , sense patir de l´hora per a no ferd tard a res i a la vorera seguint la falla.

Esperem que ja es poseu les piles , mira que cada vegada aço va mes depressa i es pasar l´estiu i ja ho tenim tot damunt , si si xuquerets , començem amb el mig any faller , proclamacio , presentacio i ja estem amb la setmana dels play backs al cau , sainets , ect...... i aço no es per a que s´alarmeu no...... si no es per a que penseu que la falla no son 3 dies , si no que cada vegada el temps s´amplia per a cadascun( bueno , aixo el que vuigua) i pensar que hi ha que arrimar el colçetot una any.

Anim xuquuerets

5 comentaris:

Anònim ha dit...

MARE MEUA MAITE, JA PASSA EL TEMPS PROU APRESA QUE NO MES FALTA QUE MOS FEU MEMORIA,JAJAJA,
BUENO LA VERITAT ES QUE MOS TENIM QUE FICAR LES PILES PUES A MES ENGUANY SOM ELS PRIMERS PRACTICAMENT EN CASI TOT, FINS HASTA LA PRESENTACIO LA TENIM PROU PRONTE, AIXINA QUE ANIMO XUQUERETS...

Anònim ha dit...

És veritat que per a les xiques que ens agrada vestir-nos de falleres, que el trage no et vinga bé és una mala passada però encara esteu a temps de posar la guardiola i demanar per als aniversaris i reis i pares noels i enamorats i totes eixes coses complements per al fallerio, que tota pedra fa paret. Ànim, que quan més serem, més riurem (i més estralejarem també, clar, això que no falte)

Anònim ha dit...

DULIA EN LO QUE TU DIUS NIA UN GRAN PROBLEMA ( per lo menos en el meu cas)QUE ENCARA QUE EU DEMANES NINGÚ EL REGALA RES I COM TENIM TANTES GUARDIOLES AL FINAL NO SABEM CUANT TENIM UN EURET EN QUINA FICARLO, JAJAJAJA, PERO LA VERITAT ES QUE ES MOLT DIFERENTE EIXIR EN ELS PASACARRERS QUE VOREU DE FORA....I ESTES DOS FALLERES TAN GUAPES DE LA FOTO TENEN QUE FICARSE LES PILES AVANS DE TINDRE NINGUNA CRIATURA...JAJJAJJA

Lidia ha dit...

Ja ho teniu ahi, si el tratge no li ve bó, es moment per a punxar-la, que se'n faja uno nou i que siga fallera major de la vostra comissió.

morales ha dit...

Jo afegiria a la llista d'ixos falles de 49, els que si que ixen en falles vestits, però que no s'enteren en tot l'any de que el cau està obert tots els divendres i no sols cuant ve la presentació, la cavalgata i les falles entre altres actes.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.