dijous, 19 de juliol del 2007

PUBLICITAT CARTELL D'AGERMANATS

Com tots ja conegueu, la I Festa Germanor Fallera ja està en ple rendiment. Ja tenim els permisos pertinents tant de la Junta Local Fallera de Sueca com la del Exc. Ajuntament de Sueca. Hem tingut reunions amb les concejals i tindrem altra molt pròxima al l’alcalde.
Part dels events de la festa ja estan els contractes tancats com es el cas del les 3 xarangues de Sueca i de les dos orquestres Tabarca i Titanic i estem menejant-nos per tancar altres temes com son les barres, el sopar, el castell de focs artificials....
Tot sobre aquestos temes ens podeu seguir a Agermanats 2007
Del que vos volia informar es que estem replegant publicitat per a fer el cartell de la festa, es el típic cartell amb d’informació de la festa al centre i les publicitats rodant. Hi ha de dos tamanys, normal que son 40€ i doble que son 80€.
Volem fer el cartell avanç de vacances per a que estiguen tot l’estiu penjat als comerços i poder fer la màxima publicitat de la festa i dels comerços possible.
Altra manera de col·laborar es amb les pancartes del dia de la festa, aquestes aportacions tenen que ser superiors a 300€. Les pancarta estarà al lloc privilegiat com es l’escenari,i esperem una afluència de gent de 1.000 persones.
Pot ser vosaltres teniu altra idea per participar, no dubteu en informar-nos i arribar a un acord.
Si vosaltres teniu alguna empresa o comerç, si el lloc on treballeu, si algun familiar, veí, amic... vol posar publicitat al cartell que ens done un targeta i els diners, serà d’agrair.
Esperem la vostra participació per a una festa pionera a Sueca i amb l’èxit assegurat a l’igual que tot aquells que es publiquen doblarà les ventes al pròxim any, pot ser real, no?
Per si teniu que presentar algun document que informe de la festa i de les tarifes de la publicitat Carta-Publicitat podeu imprimir-la i entregar-la.
Gracies.

17 comentaris:

Gemmeta ha dit...

Com diu la nostra amiga Rocio, agrairíem molt la vostra participació.

Es una festa fallera, una festa que mourà molta gent, una festa que tots esteu esperant amb moltes ganes, i com tots sabeu amb la vostra col·laboració podem fer-la gran i al mateix temps volem ser solidaris, que els nostres majors també desfruiten de les falles, per tots aquests motius, has de col.laborar, et necessitem!!!

morales ha dit...

Donç si, haurem de fer alguna cosa, Gemma i Rocio si vos puc ajudar en alguna cosa no dubteu a dir-m'ho, ara estic prou saturat de treball ja que estem en plena campanya, però qualsevol ajuda és poca. Dit està, si vos puc fer falta, ja el sabeu. Esta festa ha de ser una referència per a tots.

rocio ha dit...

Val Morales, gracies.De Segur que el necessitarem, sobretot per al gran dia, però avanç si tens algú que vulgar ser publicat al cartell o patrocinador ens heu dius. Com ha dit Gemma si cobrim totes les despeses de la festa els diners sobrants van a l’asil dels ancians.
A PART DE DIVERTITS, BENEFICS, SOM UNS CRAKS¡¡¡¡¡¡¡¡

rocio ha dit...

Gemma, ara amb el logo sí, ah?
Veia el article soso, gracies¡

Gemmeta ha dit...

Hay Rocio eres un crak,jajaja. Si millor amb el logo, en lo xulo que està, tenim que ensenyar-lo, no?

Gemmeta ha dit...

Morales gràcies, segur que ens pots ajudar, sobretot si saps d'algú que vulga participar amb publicitat per a la festa, crec que no fa falta ni que te ho diga'm, se que si saps d'algú no dubtaràs en dir-ho, gracies!!

elsa ha dit...

Hola a tots!com ja heu llegint aquesta festa sera sonada pero per conseguir totes les espectatives marcades necesitem que la gent colabore en tot el que puga.Gracies.

Amic fep ha dit...

Seccio Xuquer, molt bona feina de marketing... sols falta que es fiqueu a la plaça del ayto en minifalda i jersey nugaet a les mamelles, ensenyant melic, demanant publicitat a tots els que passen, que de segur en seran molts... jajajajajajajajajaja.

Gemmeta ha dit...

jajajajajaja. Fep, pues no se que dirte.....
No seria mala idea, encara que vosaltres, tampoc se quedaríeu mirant, que si no recorde mal hi ha un streptes pendent, jajajajaja

Amic fep ha dit...

Lo del Tor Streptease Faller esta ahi... ara, darrere del 1 vindra el 2 no vos preocupeu, a vore per a que he estat jo tot l'any fent el sacrifici d'anar al mercat tots els divendres i buscar els tanges!!!...

A mes, ja he estat assajant, amb la canço eixa del "macho men", no queda mal, no.

Tambe ho tenim tot parlat on va el Morello a depilar-se, per pegar una pasadeta a alguns dels integrans del streptease.

Anònim ha dit...

Ehh!!! esteu fent molt bon treball i segur que tot ixira de luxe, no tingau ningun dubte.
No cal dir que si necesiteu ajuda sols teniu que dirmeu...de fet vaig a vore si vos conseguix algunes propagandes..per preguntar que no quede, seguiu aixina que aso ja va agarrant color jejeje

Mayte ha dit...

Je,Rocio estas feta un CRACK,cada vegada els teus comentaris s´allargen un poc mes,despres dius que soc jo la que els tan llargs com SAN-VALA,ehhhhh
Animo i a seguir,molt bon treball

Mayte ha dit...

Per cert kari,com va tot? ja estas preparada per a la despe que tens?
Jeeeeee,a aixo que es ,que hi ha STREETEASE i jo no m´havia enterat???? pero bueno aço que vol dir....

rocio ha dit...

Hola bon dia¡¡¡¡

Gracies Fep¡¡¡

Laura igual ja parlat Elsa en el Cubi, es per si vol posar la publicitat de l'empresa, crec que li ho va dir la Roja en el casal i va dir que sí, que mos ho confirme.

May tu saps que les despes que no son de amigues no es igual, pèrò jo crec que tambè estara be¡¡¡

Sou unes cafres¡¡¡ hi han comentaris a la 1 o 2 del mati de la Estela i Kike, i a les 7del mati de la Mayte.

BLOG XUQUER 24H¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Rocio si que vol posar la propaganda tocant i quedem per a dir-me tot el que el tinc que donar.

Anònim ha dit...

Rocio volia dir tocam..jejeje

rocio ha dit...

vale Laura¡¡¡¡ al dilluns te cride¡

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.