diumenge, 30 d’octubre del 2011

SOBRE LA REUNIÓ DEL DIVENDRES

¡Hola xuquerets! Comencem la setmana posant-nos al dia sobre què parlàrem el divendres passat en la reunió. Us informe gratuïtament:
- Donàrem un aplaudiment (com això també és gratuït) per a totes aquelles persones que tingueren a vore amb la proclamació perquè es quedà tot molt bé.
- Ens informà David que este pròxim divendres tindrà lloc la votació en la qual decidim a qui donarà la Junta Local la recompensa pel treball, en relació a la nostra falla, el dia de la presentació. La junta xuquerera es reunirà el dimecres per a proposar alguns noms (pot proposar qualsevol faller si ho vol fer) i divendres en la reunió votarem i decidirem.
- Votàrem entre algunes propostes que dugué Javier per a celebrar els fallers d'honor. A la fi decidírem per unanimitat que ho farem el dia 11 de febrer, en la sala Marina i que es posarà un servici d'autobús que farà fins a 3 viatges d'anada i 3 de tornada.
- Crec que ja està tot però si se m'oblida alguna cosa segur que Esther o Vane l'afegiran perquè estigueren molt atentes a la reunió (un beset guapes).
Fins prompte i que passeu un bon dia.

4 comentaris:

rocio ha dit...

Lo de Vane i Esther em sona a guasa, nose perque

A la Marina, de lujo i así en Riola hi ha parada de l'autobus? supose que sí perque està de paso...

Bo Dulia moltes gracies

dúlia ha dit...

Això no se'ns va ocórrer preguntar-ho però tot és parlar-ho i si no, no et preocupes que jo et porte amb el cotxe.

Mayte ha dit...

OKIS,FINS A UANT TENEIM DE TEMPS PER A CONFIRMAR L´´ASSITENCIA, BUENO SUPOSE QUE ES UN POC PROMTE PER A FER RENGUTES,COM PER EXEMPLE...A QUIN HORA ES LA QUEDADA, L´´HORA DE AUTOBUS, I TOT AIXO,JAJAJAJAJAJ

morales ha dit...

aniren informant-vos

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.