dilluns, 3 d’octubre de 2011

HUI ÉS EL DIA DE ......... CARLA I JOSEPFELICITATS GUAPETON!!!!!!!!!!


FELIÇ 25 ANIVERSARI!!!!!!!!!!!

4 comentaris:

dúlia ha dit...

¡Caram! Setembre i Octubre vénen carregadets d'aniversaris (és que en hivern fa molt de fred)...
Moltes felicitats Josep, el xicotet de la casa i el més vivet. Ojalà que disfrutes tota la vida d'eixa vitalitat que tens ara i que fa traure els cabells verds als teus papis.
I moltes felicitats també per a tu, Carla. Disfruta d'eixa edat tan bonica que tens i de tot el que et depare la vida, acompanyada per la teua família i en especial per la teua Valéria. Estàs guapíssima en la foto.

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS ALS DOS TANT A JOSEP COM A CARLA, CADAS CÙ EN LA SEUA FAMILIA SON ELS XICOTETS DE CASA I PER TANT ELS MES BICHETS, SIMPATICS I CARINYOSOS.... BUENO QUE PASEU MOL BON DIA I DISFRUTEU AL MAXIM.... BESETS GUAPOS

Martí ha dit...

Moltes felicitats als dos. Josep eres el benjami familiar, i tens molta vitalitat la cual, com diu Dulia ojalà la conserves sempre. I tu Carla, fallera xuquerísima que sempre has deixat patent l' amor que sens per la falla. Vos desitge als dos moltes felicitats i que cumpliu molts anys en la falla.

Nelo ha dit...

Felicitacions als dos. I que en feu molts més en companyia nostra o de qui siga.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.