dimarts, 18 d’octubre de 2011

REPRESENTANTS XUQUERERS

¡Hola! S'ha celebrat el campionat de raspall i, com podeu, observar, la Xúquer ha aconseguit copa gràcies als seus representants que han sigut Blai i Santi, o Santi i Blai, que "el orden de los factores no altera el producto". Han quedat els 4rts classificats. Des d'ací vull donar l'enhorabona a estos dos jugadors no només per haver aconseguit arribar ahí sinó, sobretot, per haver aconseguit arribar a participar, que de vegades costa més que arribar a guanyar. Aixina que enhorabona per eixa copa i fins a l'altra.

6 comentaris:

gatet ha dit...

¡Campiooons,campiooons,oe,oe,oe!

MADUIXANA ha dit...

SI SENYORRRRRRR, ENHORABONA CAMPEONS....GRASIES PER LA VOSTRA REPRESENTACIÓ....

Martí ha dit...

Enhorabona als dos campions xuquerisimmsssssssssss. Desde asi aprofite per expresar el desigt de que ens podrien ensenyar a alguns les normes i a jugar al raspall o trinquet, i fer un campionat xicotet entre fallers, per época d' abans de falla, per pasaro be.

Mayte ha dit...

ENHORABONA XICONS

rocio ha dit...

Això està de lujo, el participar perque el guanyar està xuquerisim¡¡¡

Anònim ha dit...

de puta mare tios

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.