dilluns, 10 d’octubre del 2011

PROCLAMACIÓ A LA VISTA

¡Bon dilluns, xuquerets! Us resumisc breument la reunió del divendres:
- S'informa que hem quedat 4rts en el raspall.
- També ens diu David que s'està pensant per a les falles 2.012-2.013 fer el concurs de play-backs a l'aire lliure i el mateix dia totes les falles (crec que digué un dia per al de majors i un altre per a l'infantil). S'adelantaria la data per ser a l'aire lliure.
- Ja estan inscrites les parelles per als campionats de jocs de taula.
- La proclamació serà al dissabte, dia 22 d'octubre, en el casal. Hi ha un paper on s'haurà d'apuntar tot aquell que vullga anar i Inma diu que també ho podeu dir per ací si no podeu/voleu anar a apuntar-se i aixina ella es fa els comptes.
- Tot aquell que estiga interessat a participar en el llibret (bé amb escrits, amb fotografies o amb publicitat) que vaja posant-se les piles i començant a preparar-se. Ja sabeu que si voleu que us corregisca alguna cosa estic a la vostra disposició.
Crec que ja està tot. I si no, que vullga ampliar la informació, endavant. Que passeu un bon dia.

4 comentaris:

Nelo ha dit...

Entre la Proclamació i el llibret hi ha molt. Però si ja apareix al blog vol dir que no ens podem adormir.
Ja són falles a Sueca!
Ja som quarts al raspall
i... No sé, ara el pintor faria alguna rima bona. Perdoneu, estic desunflat.

Martí ha dit...

Home Nelo que gran alegría voret per así, que sempre ha sigut, es i será ta casa. Si, ja comnencen les falles, o millor dit, encarem la primera onada de tasca de cara, perque realment les falles comensaren el 20 de març del any 2011. En quant a la proclamació, ja tinc ganes de que vinga. ballar el dansa kuduro i tot aixo. El meu compare ma confesat qu' enguany ja s' ensenyat la coreografía de coyote dax, li ha costat un poquet pero diu qu' enguany la ballará en Sonin, Jaqui, etc... Cuidao en el lliure directe compare.

MADUIXANA ha dit...

INMA CARINYET A MES D'APUNTAR-ME A MI, TENS QUE CONTAR TAMBE EN HERMERALDO PEREZ Y CONSORTE, AJAJAJAJ BUENO "MERALDO Y SRA." GRASIES GUAPA

Alba ha dit...

Inma! nosaltres serem 7 o això, som alba, àngela, iris,maria, esther, carlos, i un altre carlos! em digueren que podiem apuntar-nos per ací per a la proclamació!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.