dilluns, 28 de març del 2011

VA PER TU DOLORS

Des d'ací, i amb tota humiltat vull agraïr a Dolors , els dos anys que ens ha dedicat com a presidenta de la nostra falla. Sempre que comença un nou exercici faller, ens agrada a tots donar enhorabones i felicitacions als que arriben al nou càrrec, i crec que es de llei, donar-li també la nostra enhorabona a una dona, la "primera" dona, la presidenta 2011 de la falla Xúquer. Dolors ha sigut una molt bona presidenta, una dona valenta, ja que no es fàcil fer-se càrrec d'aquesta tasca, tasca que ha dut endavant de la millor manera que ha pogut i a sabut . Seria injust no reconéixer-ho, per això vull que la seua presidència no passe de llarg sense rebre la meua més sincera enhorabona i desitjar-li que continue amb nosaltres amb la mateixa alegria i bones paraules que te sempre per a tots . Gràcies Dolors t'ho mereixes . * HO HA ESCRIT ROUS (ROSA MYLONAS).

12 comentaris:

laura ha dit...

Bueno soc la prime!!! que puc dir jo de Dolores, pues que l'any que estaguerem juntes ens ho pasarem molt be i la vaig coneixer mes com a persona.
Yo tambe pense que el carrec este que ella ha tingut es molt important i porta molt de treball, pero la veritat es que se que ella ho ha fet lo millor que ha sabut! enhorabona i sempre seras la primera presidenta de la falla xuquer!

Carla ha dit...

Enhorabona, Dolors!! Has estat una dona molt valenta al fer-te càrrec de la presidència de la falla. Recorde les teues paraules d'acomiadament: "allà on he estat, sempre he dit en la cara ben alta que sóc fallera de la Xúquer!" I nosaltres et diem, que també molt orgullosos, sempre hem dit: Dolors és presidenta de la falla Xúquer!!

MADUIXANA ha dit...

JO EN VULL UNIR A ESTE AGRAIMENT QUE MOL HUMILDEMENT ESTEM FENT A UNA GRAN PERSONA, UNA GRAN DONA I COM NO UNA GRAN FALLERA.
HAS PORTAT EL NOM DE LA FALLA EN MOL D'ORGULL I PER A MOSATROS TAMBE A SEGUT UN GRAN ORGULL I UNA GRAN SORT CONTAR AMB TU COM A PRESIDENTA. SEMPRE HAS FET LO MIJOR DE MANERA OBJETIVA I SOBRE TOT CONTANT EN LES OPINIONS DE TOTS ELS MEMBRES DE LA NOSTRA COMISSIO, ENCARA QUE AIXO EL PORTARA MES MALS DE CAPS.
NO MES PUC DIR QUE MOLTES GRASIES DOLORS I HA SEGUT UN PLAER TINDRET COM A PRESIDENTA.

dúlia ha dit...

Em sume als agraïments i a les felicitacions perquè tot el que han dit és veritat. Només afegir que espere que tots els mals moments que has passat s'hagen vist recompensats per les vivències que has viscut com a la primera dona presidenta d'una comissió de Sueca. En vindran més darrere, tot és qüestió de temps, però tu has tingut la part més difícil d'encetar el camí. I pense que ho has fet molt bé i has aprovat amb nota. Ànim i enguany a disfrutar-ho també sense tants maldecaps, que ja toca.
I, encara que no tinga res a vore, estàs molt guapa en eixa foto.

Nelo ha dit...

No has sigut només la primera presidenta real de falla que conec, sinó també la primera que repetix. Això diu molt de tu i del teu equip.
Amb real vull dir que, les comissions que estan dividides en masculina i femenina, el càrrec real (de veritat) de presidència és el de l'home.
Gràcies i espere que no sigues una anècdota.

Marieta ha dit...

Que dir de Dolores, pues es molt bona persona, que sempre te un ratet per a tots, que ha sabut rodejar-se de una nova comisio i aixì implicar a gent nova (com jo) en els menesters de la falla. Des de açi vull donar-li les gracies per haber fet que conegera una nova manera de ser fallera i disfrutar mes de la falla . Com ella diu , la meua falla , la falla Xuquer.
Gracies Dolores, sempre seras " LA PRESI "

mayte ha dit...

ENHORabona dolors, eres una gran persona, a la vista esta que la gent et vol i has fet una gran feina

MARIA DOLORES ha dit...

Que li tinc que dir a la meua comisio, si no mes tinc paraules de agraiment.Gastaria tot el bloc per ha nombrabos un per un. Al faller-ra que li he demanat que ma judara sempre ho ha fet, no he pogut queixarme.Han segut 2 anuys de moltes vivencies + positives que negatives ,lo cual yo anime que en anys venideros les dones participen del carrec que ha hi estarem tota la comisio per en tirar endavant. Esta vivencia ma fet vore la festa fallera desde un altre punt.Moltes grasies atots i aci teniu una fallera per ha lo que nececiteu.A TOTS MOLTES GRASIES .

Soni ha dit...

Ja queda poc que dir, Dolors, per que ja ho han dit tot, aixi que sols em queda sumar-me a les veus que t'agraixen la teua feina i dedicació a la falla(en alguns moments dedicació absoluta i si no que li ho pregunten al teu marit) durant 2 anys. També donar-te l'ENHORABONA per ser la primera presidenta d'una falla, has fet historia. I ENHORABONA per ser tan valenta i atrevida. Gracies.

Esther ha dit...

Enhorabona Dolores!!!!!encara que no haja sigut fàcil sé que ho has intentat fer de la millor manera possible, i no t'ha eixit malament, no???

Ximo i Nati ha dit...

Enhorabona Dolors!! Com a ex-fallers de la falla, et felicitem pels teus dos anys al càrrec de la presidència, sempre amb eixe to tan elegant.

Martí ha dit...

Dolores enhorabona i gracies. Perdona en el retras de la meua participació. M' aderix a tots les alabanzes qu' estan fente per que de veres te les mereixes. No es facil presidir un col.lectiu, i meins una falla, i tu ho has fet de categoría, sincerament. I si algo negatiu (experiencies) has tingut ha sigut per nosaltres, els propis fallers que de vegades ens fiquem com no toca i sempre per tonteries. Espere que en el teu cor i ment sempre queden les coses i experiencies boniques, ademes dels fallers i de la falla Xúquer. Nosaltres també estem orgullosos d' haber estat representats per una gran fallera, per una gran dona, per una gran persona, per tu Dolores. Gracies

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.