dissabte, 26 de març del 2011

JA TENIM NOU PRESIDENT

AMB L'ACOMIADAMENT DE LA PRESIDENTA I LA SEUA JUNTA I L´ELECCIÓ DEL NOU PRESIDENT PER AL NOU EXERCICI, COMENCEN LES FALLES DEL 2012!!!!!!

I L´ELEGIT PER LA NOSTRA COMISSIÓ HA SIGUT DAVID FERRER, AMB 14 VOTS.

ESPEREM QUE SIGA UN ANY MOLT GRATIFICANT PER A TU, QUE ET RODEJES DE LA MILLOR JUNTA POSSIBLE I QUE ET VAJA TOT MOLT BÉ, NOSALTRES INTENTAREM AJUDAR-TE EN EL QUE POGAM. SAPS QUE ÉS UN CÀRREC PROU COMPLICAT, PERÒ JO ESTIC CONVENÇUDA DE QUE EL DESENVOLUPARÀS DE LA MILLOR MANERA POSSIBLE.

ENHORABONA I A DISFRUTAR DEL TEU CÀRREC.






P.D: TAMBÉ TENIM UNA CANDIDATA PER A FALLERA MAJOR 2012, INMA ÀLVAREZ I CISCAR PERÒ AIXÒ HO CONTAREM EN ALTRE ARTICLE.

14 comentaris:

Nelo ha dit...

Gràcies David per presentar-te al càrrec i per acceptar-lo. Disfruta de l'experiència i no t'agarres a fort algunes coses o xarradetes que puguen aparéixer durant l'exercici (la gent és com és).
Com a consell te dic que no tingues vergonya, mai, a l'hora de demanar ajuda. Sempre m'has paregut bona persona. Enhorabona i endavant.

dúlia ha dit...

Enhorabona per haver sigut l'escollit i gràcies per haver acceptat perquè enguany hem fet fàcil el més difícil, que és que algú accepte ser president de la nostra falla. Ànim i a disfrutar del càrrec.

Carla ha dit...

Enhorabona David pel teu nou càrrec!! Ànim i a passar-ho bé!

Martí ha dit...

Enhorabona David. La nit pasada va ser molt positiva per que cualsevol de las persones mes votades per a la presidencia vos considere molt vàlids i molt bones persones, i aso per a la falla es molt positiu. En cuant a tu David, personalment m' alegre que sigues tu el nostre president per que el vec una persona molt inteligent, sería (quand toca,valor i molt templat. I la templansa es una virtud cada vegada més ausent en esta societat,per aixó,quand vec a una persona amb la virtud de la templansa em descubirx d' avant d' ell( em lleve el sombrer de mosqueter,el Aramis, que jo sempre he sigut un romàntic). Lo dit, Enhorabona Presi.

MADUIXANA ha dit...

ENHORA BONA DAVID ESTIC SEGURA QUE PORTARAS EL TEU CARREC EN MOL BONA AJUDA PUES RAERE DE TU NIA MOLTA GENT QUE EL RECOLÇA. ANIMO PUES ERES UN GRAN FALLER I MOL GRAN PERSONA...

Uetxo ha dit...

Sort en esta aventura que comences i nomes pensa que estarem al teu costat

rafa el barber ha dit...

PER LO Q VULLGES AXI ESTAREM ANIM

SONI ha dit...

Jo també soc partidaria de donar-te les GRACIES, ja que pense que és un carrec amb molta responsabilitat i de més feina encara. L'enhorabona no se ja si donar-te-la (ja, ja..., és brometa). SORT i DISFRUTA-HO.

dúlia ha dit...

¡Xe! Rafa el barber s'estrena en el blog. Benvingut. Esperem que no siga la teua primera i última intervenció.

laura ha dit...

Enhorabona i endavant en el carrec que açi estarem per a tirar-te una maneta...al coll jejeje!!!y voras com tot eixira com te que eixir amb molt de treball i esforç!

David ha dit...

Moltes gràcies a tots. De segur que necessitaré ajuda. Intentaré estar a l'altura d'un càrrec que agafe amb molta il.lusió i ganes de fer les cose bé.

mayte ha dit...

enhorabona David

MARIA DOLORES ha dit...

Enhorabona David,i amb molta ilusio totes les coses poden eixir.Aci estarem al teu costat.

Anònim ha dit...

Nelo crec que estas un poc confundit per que David no sa presentat, simplement l'han votat i com que era el que mes vots tenia ha segut el primer que liu han preguntat i com se de bona tinta que ell tenia ganes de ser quan no es sap pero en un futur tenia pensat ser pues va aceptar pero que conste que la comisio no sabia que a ell volia ser i que ell NO sa presentat pq pense que es molt diferent obtindre 14 vots presentante que sense presentar-te.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.