dimecres, 9 de març del 2011

HUI ÉS EL DIA DE ............. BIENVE


CONTINUEM D´ANIVERSARIS, SI AHIR COMPLIA ANYS UNA GRAN DONA, LA DE AVUI NO ES QUEDA ENRERE.

ÉS LA NOSTRA LOTERA PER EXCEL·LÈNCIA, I EN NOM DE TOTS ELS XUQUERETS ET DESSITGE UN DIA PLE D´ALEGRIES.

MOLTÍSSIMES FELICITATS BIENVE!!!!!!!!!!!!




15 comentaris:

mayte ha dit...

bon aniversariiiiiiiiiiii, i yujuuuuuuuuuuuuuu, Maduixana i Dulia, vos he guanayt,jejejejejejejej, hesegut la primera,ahhhhhhhhhhhhh

Eva ha dit...

Moltes felicitats Bienve!!!!! i collo may que matinera.....

Esther ha dit...

I TU QUE???? NOSALTRES ÉS QUE ENCARA NO ENS HEM GITAT!!!!!!!
BIENVE FELICITATS!!!!!! ESPERE QUE ENGUANY T´HAJA AGRADAT LA FOTO......JEJEJEJE
PER CERT JA ESTAN AL ÀLBUM 5 LES FOTOS DE LA PRESENTACIÓ QUE ENS VA FER ARRIBAR MARTA (SENTIM EL RETRÀS), LES DE LES PAELLES, PLAY BACKS, FALLERS D'HONOR Y CAVALCADA DEL NINOT, PEGUEU-LI UNA ULLADETA QUE ESTAN MOLT XULES.

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS BIEMVE QUE TINGES UN BON DIA PLE D'ALEGRIES I QUE EL TROBES MIJORETA. MOLS BESSETS GUAPISSIMA I COM SEMPRE TENS QUE DIRMOS EIXE SECRET QUE TENS PER ESTAR IGUAL O INCLUS MIJOR, JO CREC QUE ES EIXE SOMRIUERE PERO BUENO JA ENS EU CONTARAS... BESSETS I FELICIDADES DE PART DE TOTES ELS MEUS

rojuel ha dit...

Moltissimes felicitats, Bienve, per molts anys!!

Nelo ha dit...

Hola Bienve, feliç aniversari. Ja tens una excusa per a alegrar-te el dia i donar-te un capritxet. O fer una volta per València amb el teu home, sentir la mascletà, menjar xurros, etc. Mira que eres faenera i mira que has eixit guapa en la foto. Sí senyor! Somriu dona, que complir anys et senta bé! I si penses que no, complix-los ni que siga perquè te'ls puguem felicitar. Ens agrada saber que estàs ahí.

gorgo ha dit...

FELICITATS BIENVE. Jo també vullc saber el teu secret, perque con diu maduixana es de veres sempre estas igual. Felicitats

Martí ha dit...

Felicitats Bienvenida! Eres una persona molt especial i fas honor al teu nom, Bienvenida, perque la teua presencia sempre ens reconforta i ens inunda eixa bondad serena que tu transmiteixes. Jo si se el teu secret per a mantindret guapa i inalterable en el temps, has fet un pacte, pero no amb el dimoni, tu eres masa bona, l' has fet en els angels del cel. Moltes felicitats i que cumplisques molts anys mes en la falla.

dúlia ha dit...

Moltes felicitats Bienve. Enguany sí que estàs ben guapa en la foto. Jo crec que el secret és que t'agarres la vida amb molt bona filosofia i que pegues quatre crits quan s'han de pegar. Per molts anys.

gatet ha dit...

Moltes felicitats Bienve.Crec que ja te ho han dit tot i jo heu corrobore que tenen tota la rao els xuquerets,per mols anys Bienve.....

fanny ha dit...

moltisimes felicitats,que pases un felic dia.

DESIRE ha dit...

moltes felicitats !!!!!!!!!!!! i que ho celebres amb el teus. besets.

JACQUIE ha dit...

BIENVENIDA LLORET I GARCIA, MOLTES FELICITAS KE TINGES UN DIA MOLLLLLT ESPESIAL BESOS COMPI

Soni ha dit...

Molte Felicitats BIENVENIDA!!! Et desitge un molt feliç aniversari!! I dir que estic d'acord amb Dulia, el teu secret per a mantindret tant bé és l'alegria i dir les coses tal i com les sents i les penses. Felicitats.

Carla ha dit...

Moltes felicitats, Bienve!! I que passes un bon dia! Un beset!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.