dissabte, 19 de març del 2011

HUI ÉS EL DIA DE....... EL CUBI

AVUI TENIM DOBLE CEL·LBRACIÓ , ANIVERSARI + SANT, I NO PODIA SER D´ALTRE QUE DE JUAN JOSÉ, MÉS CONEGUT COM EL CUBI!!!!!!!!!!!



EN NOM DE TOTS ELS XUQUERETS QUE PASSES UN GRAN DIA!!!!!!



9 comentaris:

Nelo ha dit...

Feliç aniversari, figura. Fas cara de cansat en la foto. Cuida't. No apretes tant o no voràs cremar la falla infantil. ZZZ, ZZZ, zzz.
Disfruta, que eres un tio gran.

rafa el barber ha dit...

feli cubi eres un crack

Martí ha dit...

Moltes felicitats Cubi. Eres un tio molt especial, ademés de ser molt bona persona i jo el considere un triunfaor en la vida i una persona de la que hia que apendre molt. Sempre estás content i transmiteixes sempre optimisme i felicitat. Sempre es agradable tropesar amb la teua sonrisa. Espere disfrutar de la teua amistat durant molts anys mes en la falla. Eres un crack.

Gorgo ha dit...

Moltes felicitats Cubi.

Carla ha dit...

Moltes felicitats, Cubi!!

MADUIXANA ha dit...

EN UNA MIQUETA DE RETRAS PER LA RESACA FALLERA EL DESITGE MOLTES FELICITATS GUAPO.... I MOLS BESSETS

laura ha dit...

Moltes fecilitats carinyet en un poc de retras!!! que puc dirte jo, que encara que de cuan en cuan el despistes jejeje, no cambies mai!!! i ara a pensar en VENECIA YUUUJU!

gatet ha dit...

Moltes felicitats en ca que siga en retras pero el mereixes les meues felicitacions,un quintet?jejejejejejejeje

Mayte ha dit...

BON ANIVERSQARIIIIIIIIII

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.