dissabte, 8 de gener del 2011

VA, XIQUETS, QUE COMENCEM

Després de la tempesta és sabut que ve la calma i després del parèntesi nadalenc (no sé a vosaltres però a mi se m'ha fet llarg) ve la rutina nostra diària i, en el cas que ens ocupa, setmanal. ¿Què vol dir això? Doncs que ja està bé de tant de sopar familiar, que ja ha arribat el temps del sopar faller, de les reunions altra volta, de la cassalleta, la cerveseta i de la xarradeta. ¿Què no ens ha tocat la grossa de nadal? Dóna igual, ens ha tocat la grossa de la bàscula... ¿Què no ens ha tocat el xiquet? Dóna igual, hem quedat dels xiquets fins al monyo i amb ganes que òbriguen l'escola... Aixina és que al divendres, ja ho sabeu... si voleu i podeu vindre a la reunió, la primera de l'any 2.011 (açò va que trina) allí ens vorem. Fins prompte i que passeu, com no, una bona setmana.

2 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

EM PUC IMATGINAR QUE ESTE ARTICLE ES OBRA DE LA NOSTRA DULIA ( igual m'anganye )QUE COM SEMPRE ESTA ANIMANT PER A QUE TOTS PARTICIPEN DE PLÈ EN ELS ACTECS I ACCIONS DE LA NOSTRA FALLA. JO PERSONALMENT TAMBE TENIA GANES DE LA RUTINA I DELS HORARIS DINS DEL QUE CAP ACLOPLAETS I CONTROLATS...... VA XIQUETES I XIQUETES QUE EM COMENÇAT EL COMPTER ARRERE DEL ANY FALLER..... I ENS VE TOT DE COLP.

Nelo ha dit...

És molt difícil negar-se a una invitació com esta. Començar l'any nou amb humor i optimisme és la millor medicina per a la ressaca festera.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.