divendres, 21 de gener del 2011

PLAY-BACKS AL CAU

BUENO XUQUERETS, AMB ELS PASSATS PLAY-BACKS ENCARA MOLT RECENTS A LA NOSTRA RETINA VOLEM COMENÇAR A PREPARAR ELS QUE HEM DE FER AL CAU, ARA QUE LA GENT ENCARA ESTÀ ANIMADA PER L´ACTE PASSAT.

AIXÍ QUE TOT AQUELL QUE VULLGA PARTICIPAR ALS PLAY-BACKS DEL CAU EL DILLUNS A LES 19 HORES ESTAREM ALLÍ PER TAL D´ANAR ORGANITZANT ALGUNA COSETA.

VOS ESPEREM!!!!!!!

9 comentaris:

Eva ha dit...

Aviseu a l´anònim que despres no s´entera...jajajajajaja

dúlia ha dit...

Va, va, que açò ja fa oloreta de falles.

MADUIXANA ha dit...

DULIA T'AGRADAT AÇO DELS PLAY-BACKS, ERA COSA QUE TENIES DINS, I AL FINAL HAS POGUT VIURE, I ESTIC MOL SEGURA QUE AHI NO ES VA A QUEDAR LA COSA, ANIMO I JA TINC GANES DE VORET EN EL CASAL, ARTISTAAAAAAAAA
P.D.: JO CREC QUE AHIR TOTS EU FEREN SUPER BE, PERO A MES D'UN VA SORPRENDE L'ACTUACIO DE LA NOSTRA DULIA, ¿ A QUE SI? I MES EN EL SEU DEBUT, AJAJJAJA

Esther ha dit...

jajajaja!!!!! Molt bo Eva!!! Dúlia m´han dit que eres una artista!!!!!!!

dúlia ha dit...

Bueno, tampoc s'ha d'exagerar. Eren els companys, que feren traure el millor de mi. I al casal no podré actuar perquè m'han eixit molts bolos i no sé si estaré a New York o a Los Àngeles.

Martí ha dit...

Duli eres la "namber uan" (number one per als ortodoxos anglosajons). Eres una artistasa. I em ratifique en lo quel vaig dir, fas honra al teu horoscop xines perque atesores molta cualitat artistica. Enhorabona tambe als atres grans artistes que feren que la Gran Gala Xuquer fora curta pero bonísima

Martí ha dit...

Ah! No digau res pero el Cristobal, Miquel, Uetxo i Rigo están preparantse un número molt especial per al Play Back del casal el cual es titula "SOY LA COLORINES". No comenteu res i que permaneixca en secret.

Nelo ha dit...

Molt bé, Martí. Tranquil que ningú no sabrà res del retorn (crisTóbal, mIquel, ueTxo i rIgo).

INMA ha dit...

alli estare!!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.