dilluns, 31 de gener del 2011

REUNIÓ DEL 28-1-11

¡Hola xuquerets! Us informe sucintament del que es parlà el divendres en la reunió:
1. Al divendres que ve (4 de febrer) serà l'últim dia per apuntar-se al sopar dels fallers d'honor. Us recordem que són 25€ per cap i ja hi ha prou gent apuntada (no de fallers d'honor sinó de la comissió).
2. El dia de la cavalcada del ninot l'ajuntament paga una macrodiscomòbil en el recinte firal.
3. Qui tinga intenció d'anar al concurs de paelles, que s'apunte o vaja dient-ho perquè aixina sabem més o menys la gent que anirà.
4. El tema del ral.li enguany són els dibuixos animats. Ja podeu anar pensant disfresses perquè el tema dóna per a molt.
5. El 13 de febrer (dia del meu aniversari (sóc Dúlia), per si voleu fer-me un regalet) tindrà lloc la peregrinació de les falles al convent. Ens concentrarem totes les falles a l'estació sobre les 6 de la vesprada i farem el mateix recorregut que el dia de l'ofrena. Una vegada arribem al convent, es llegiran uns escrits, ens farem fotos amb la mare de Déu (per comissions, qui vulga a soles s'haurà d'esperar a que acaben les falles) i cremarem una xicoteta falleta que es muntarà allí la porta. Pot acudir tot aquell que vulga, només ha d'anar vestit de faller i les dones, vestides de falleres i amb la mantilla.
6. REUNIÓ EXTRAORDINÀRIA el dia 18 DE FEBRER. Allí es decidiran i votaran temes que en esta reunió s'han parlat però que hem decidit que els debatrem en una reunió extraordinària. Si voleu dir la vostra, us esperem.
Res més. Una abraçada teletubi per a tots i fins prompte.

2 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

DULIA GRASIES I TU COM SEMPRE MOL CLARA I CONCISA, AJJAJAJAJ I EL MATEIX EL DESSITGE "Una abraçadaaaaaaaaaa" FINS A LA NIT QUE TENIM LO QUE TU JA SAPS.....

dúlia ha dit...

Aprofite per a dir, que se m'havia oblidat, que el 19 de febrer celebrarem el nostre campionat de truc en el casal. Tot aquell que estiga interessat, pot anar passant la veu. Ja us informarem de les bases i els premis més endavant. Fins a la nit Ana.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.