diumenge, 30 de gener del 2011

HUI ÉS EL DIA DE.................EDGAR


AVUI ÉS LE DIA D'ALTRE XUQUERET, AVUI COMPLIX EDGAR, I EN NOM DE TOTS ELS XUQUERETS DESSITJAR-TE QUE PASSES UN DIA GENIAL EN COMPANYIA DE TOTA LA TEUA GENT.


MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!!!!!!!!!!

14 comentaris:

gatet ha dit...

Moltes felicitats en el dia del teu aniversari de part del tio Rober,la tia Marie i dels teus primos Eric e Ivan,mols besets......

ROUS ha dit...

Moltes felicitats bonico , com passa el temps ...... ja estas fet un home .
Que et fajen bona cosa de regals i que sigues feliç .
Besots , Gisela i Rosa .

Carla ha dit...

Felicitats Edgar i que passes un bon dia junt als teus! Besets!

Nelo ha dit...

Home, això de xuqueret... xuquerot. Que ja és un home. Felicitats, Edgar. A vore si et deixen ixir de l'anunci que fas cara de voler anar de festa i no t'amollen. Passa-ho bé.

Nelo ha dit...

Martí, dissabte 22 de maig de 2010

Thara ha dit...

Molticimes Felicitats Edgar,,!!!
Que pases un feliç dia i et regalen moltes coses,,!!!

BESETS

INMA ha dit...

felicitatsssssssss xerma postisss besos

JACQUIE ha dit...

IRA SIES EL MEU XIKET, KE LA MAMI NO SABIA KE ESTABA EN EL BLOC. BO PUES DESDE ASI FELICITE AL MEU XIC KE COM VE DIU NELO JA ES UN XUKEROT JA KE FA 19 ANYEXS FELICITAS EDGAR.

Soni ha dit...

FELICITAT EDGAR!!!
Espere que t'hagen regalat moltes coses, per que passar-t'ho bé ja se que t'ho has passat d'alló més bé, campió!!!!

FANNY ha dit...

EDGAR MOLTES FELICITATS ESPERE QUE TE AVAXA AGRADAT ELS REGALETS I QUE SAPIES QUE ENCARA NO MOS AS PAGAT LA TORTA.QUE SIGUES MOLT FELIÇ I QUE EN COMPLIXQUES MOLTS MES UN BESOT.

MADUIXANA ha dit...

MARE MEUA EDGAR JA FAS 19 ANYS, COM PASSA EL TEMPS, EL MEU XIQUET QUE RECORDE COM EL MEU FILL VOLIA SEMBLARTE A TU CUANT ANABEU AL COLETGE, JAJAJAJAJA SI JA ERES UN HOME, BUENO SEGURA ESTIC QUE ELS REGALS T'HAN AGRADAT MOLT. FELICITATS DE PART DE AÏDA, J.P. I MEU. BESSETS GUAPO

dúlia ha dit...

Moltes felicitats Edgar. No hem parlat mai personalment però no afecta per a què et desitge que tingues un bon aniversari i aprofite per a dir-li a Fanny que "deute escampat, deute pagat", aixina és que no li pagues ja la tortà(ja, ja, ja).

Familia Furió-Mas ha dit...

Moltes felicitats Edgar de part de les teues cosinetes Àngela,Helena,de ta tia Sonia i meua. No tem regalat res perque no ens em ficat d`acord. Les teues cosines volien que elregalarem un baló de futbol i una camiseta de Guti, jo volia realarte elGeyper man metge i ta tia volia regalarte una nineta (per elló que diuen els psicolecs progress de no fer regals sexistes),pero jo li vaig dir que si fora nineta millor de les que s' unflen... be quel final el regalarem 10 eurets i a la marxa jjjajaajajaja. Es broma que serán mes bobo. MOltes felicitats i quen cumplisques molts anys mes en la falla.

Martí ha dit...

Ah Nelo gracies per l' informació

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.