dimarts, 22 de juny del 2010

SANT JOAN A LA XUQUER

Es disabte, com tots sabem a la xuquer es celebra la festa de Sant Joan, una festa a la que jo mai había pohut anar per problemas de treball.
Despres de quedar amb els amics i aguaitar a la GO!!(Si a la go a les 8 de la vespra) ens dirigim cap al casal amb el sopar baix del bras, i no mes fer que entrar ens entra el espirit faller que duguem tots dins, escomensaren les cervesetes, els xupitets, les salutacions a la gent que feia temps que no veiem, ensenyabem els gorrets que ens haviem comprat, els trages de hawaianes que duiem, en fi tot una festa fallera.


Comensa el sopar, cadascu amb la seua quadrilleta, pero tots mes juns que mai, com una gran familia, quan sacaba el sopar entre tots arreplegarem taules comensa a sonar la música, comensaren els cubatetes i seguiren els xupitos.





Seguidament pasarem a cremar la nostra falleta, tiren la traca i quan acaba la falleta no sensen, tornem atra vegada jajajaja, tots riguense, i per fi sensen molta emocio, unes quantes fotos, i tots al casal per a ballar i seguir amb la festa.








Com no podiem deixar pasar eixa dedicacio a les campiones del basket amb la canso dels campions i amb copa i tot.



Una festa espectacular, no erem molts pero ens o pasarem molt be. Al any que be mes i millor com no!!! i dir que al any que podriem anar tots bestits amb els trages de hawaianos jejejeje.










SOU TOTS XUQUERISIMMMMMMMSSSSSSS!!!!!!!

6 comentaris:

dúlia ha dit...

Jo vaig acudir quasi a hora de cremar però m'ho passí molt bé. Es notava en l'ambient que la gent estava a gust i férem una festa molt xula. I el que diu Imma, a vore si a l'any que ve anem amb vestits estivals (pareos, faldes hawaianes, pameles...). I gràcies pel "we are the champions". Em vaig emocionar i tot. Recolze completament el terme ideat per Martí i adoptat per la gent: sou xuqueríssssims.

MADUIXANA ha dit...

MOL BE INMA EL TEU ARTICLE JUNT A LES FOTOS, VA ESTAR LA NIT MOLT BE, TOTS JUNTS ANIMATS I TOT MOLT ASEAT, LA FOGERA XUCOTETA PERO INTENSA I AGRAIDA PER ELS ALLI PRESENTS, JA VOS ENVIARE LES MEUES FOTOS TAMBE, JO VAIG PASSAR UNA ESTONA MOL AGRADABLE I EN RECORDA EL CALOR I L´AMBIENT FALLER, ESTA FAMILIA FALLERA SEMPRE UNIDA PER PASAR UN RATET DE LO MES AGRADABLE. GRASIES A TOTES LES PERSONES QUE FEREU ESTE DIA TAN AGRADABLE EN EL VOSTRE ESFORÇ

rocio ha dit...

Ale, ale no es queixareu per falta de fotos¡¡¡
que be heu passarem, disfresses (algunes... que era sorpresa), balls, xarraetes, xupitets, cremà de la foguera i sobretot bon oratge, ja que aquest any es podia estar dins del casal.
Gracies Inma¡¡¡

Mayte ha dit...

ALEEEEEEEEEEE, QUE BE QUE SEU PASAREU EHHHHHHHHHHH, M´´ALEGRE

INMA CREA UN ALBUM PER A SANT JOAN I POSAU AL ALBUM 5 PER FA

INMA ha dit...

ESTA MAITE MANA MOLT , JEJEJEJE AIR CASI VAIG FER TART A TREBALLAR PER EL ARTICLE JAJAJAJA,
BUENO ESPERE VOS AVAJA AGRADAT EL ARTICLE. BESETS, CUAN ES LA PROXIMA FESTA XUQUERERA??

Mayte ha dit...

JAJAJAJAJ, JO MANEEEEEEEEEEE?
JAJAJAJAAJ, PERO NO HEM FAN CAS,

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.