diumenge, 13 de juny del 2010

AVISOS IMPORTANTS

AVIS LOTERIA: Al divendres, 18 de juny, no hi haurà repartiment de loteria ni cobrament de fardes. I a l'altre divendres, 25 de juny, es repartirà la loteria per al mes de juliol. Serà en el casal, de 6 a 8 de la vesprada.

AVIS FUTBOL 7: Els jugadors han de portar el número amb el qual jugaran marcat en l'esquena, ben vissible per a poder apuntar les faltes. Els partits seran el primer cap de setmana de juliol (no recorde si divendres o dissabte, si algú ho sap que ho confirme per favor). RECORDEU MARCAR-SE ELS NÚMEROS.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

mayte sera el divendres 2 de juliol
i lo del num avore si la falla sestira i ens fa 10 o 12 camisetes pa juar

Anònim ha dit...

xcert ahir se proclamaren campeones les xicones en el basket
ENHORABOBA XIQUESSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!

MADUIXANA ha dit...

SERIA MOL GRAT SABER TAMBE QUINES XICONES FOREM LA REPRESENTACIO XUQUERERA QUE SEGUR QUE DULIA ENS FARA CONEIXER EN EL SEU ARTICLE, A MES DE SABER QUINA SELECCIO XUQUERERA MASCULINA ES TAMBE LA QUE ENS REPRESENTARA EN EL FUTBEL.....

morales ha dit...

el futbol 7 serà el divendres 2 a partir de les 20:00 i fins q s'acave... aquest any serà nocturn, ja us diré l'orari del partit! molt impotant lo del dorsal a l'esquena, no hi ha taula i els arbits seran els encarregats de portar tot el control de targetes i sancions, així que qui no porte dorsal, ja ho sap, no juga!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.