dilluns, 14 de juny del 2010

BATEIG DE NEUS

Ja feia temps que no escribia al blog, però el bateig de Neus val la pena.

El diumenge 6 de juny va ser el dia de la nostra neboda. Va eixir un dia molt bo i comensàrem els preparatius. Ale!! de bon matí, totes les dones de la casa a maquillar-nos a casa Amàlia (ens deixà guapíssimes!!!), nervis, rises, emoció...era el dia que estàvem esperant tota la setmana.
A les 12 quedàrem en casa el meu germà i quan entràrem ........., que bonica estava la meua Neus, estava per a menjar-se-la, no cal dir que la padrina i els pares anaven per a la foto, espectaculars, guapíssims ... que he de dir jo clar jejeje!!!!!!!.
Començaren a fer-li el video (Fedri, que és la canya...) i ja començaren les primeres llagrimetes, que guapeta estava! Quant volguérem donar-nos compter era hora d´anar cap a l'esglèsia, i tots cap a Sales, al capdavant la padrina en la xiqueta al braç, que no parava de dir... ¡no passa res, en que arribem jo i la nana la resta dóna igual jejeje!.


Tota la gent anava xarrant, besos, salutacions, com si no ens haguérem vist en mil anys, que risa.

Va ser una misa molt emotiva, al menys per a nosaltres, sobretot quan el sacerdot alçà a Neus cap a la Mare de Déu de Sales, va ser molt bonic.
Eixírem, i encenguérem la traca, que estava a càrrec del pirotècnic Juanjo, (que un poc més i la tira quan ja ens havíem anat), i tots cap a casa Susi i Salvador, els iaios paterns, per atl de preparar les bosses dels caramels.
Quan començaren a alçar la persiana per a llençar els caramels, jo que sé d´on va eixir tanta gent, baix del balcó estava ple.


Va estar molt guay, perquè per una part del balcó, mon pare i la padrina anavan a "saco" tirant caramels, per altra part, Susi tirant euros, si si com ho llegiu , euros, no hi havia manera de parar-la un poc mes i tira les cadires pel balcó... per a vore, i per altra banda el padrí i el pares de la xiqueta també anaven a "saco" tirant caramels, en tiràrem fins que ens cansàrem, hi havia gent fins amb dues bosses plenes!

Després ens dirigírem cap a la Fi de la fam, per acabar de cel·lebrar este dia tan bonic, i llevat d´algun esglai, el dinar va estar molt bo, ens posàrem les "botes", la meua Estela es va lluir.

Per a finalitzar, sols quedava la tortà, que Kike va fer en molt de carinyo, perquè estava boníssima i molt xula. Quan començà la música de la tortà, jo em baig posar nerviosa i no podia parar de plorar, quan baig vore aparéixer a la meua germana i el padrí duent la tortà i els pares i la meua xiqueta darrere, va ser molt especial.

Ara sols queda contar-vos el bateig per als amics, que el cel·lebràrem dissabte dia 12.


Qui pot dir que una xiqueta ha tingut dos batetjos???, doncs si, la meua NEUS en tindrà dos!!! Ja vos contaré!.




*Article de Laura

10 comentaris:

Eva ha dit...

enhorabona a tots!!! laura fiqueu fotos i les vorem!!!!

Esther ha dit...

ENHORABONA FAMILIA!!!!!!!!!

INMA ha dit...

enhora bona a tots, que rewapos que esteu mare meua, i Neus es rebonica.

MADUIXANA ha dit...

ENHORABONA A TOTS QUE ESTEU MOL GUAPOS, PERO EN ESPECIAL NEUS QUE ESTA GUAPISSIMA, NIA QUE VORE QUE FALLERETA MES GUAPA QUE TENIM EN LA XUQUER,

Mayte ha dit...

sisisis, enhorabona a tots , en especial als papis, i com no , a la Laura, que ja era hora que ens recordares per asi, i ens escrigueres algo, gracietes wapa
i tots wapissims

marie ha dit...

La meua en hora bona a tota la familia del angelet de Neus, que en les fotos esta per a no parar de pegarli besos. Ma quedat en ganes de vore mes fotos;ya que vore que guapos estabeu tox.

ROUS ha dit...

VOLEM LES FOTOS , VOLEM LES FOTOS VOLEM LES FOTOS , VOLEM LES FOTOS , VOLEM LES FOTOS .........ENHORABONA FAMILIA

Martí ha dit...

Enhorabona a tots, esteu rewapos tots, i en especial Neus, clar. Enhorabona i m' alegra molt que huabereu pasat de categoría, perque un batieg es un bon motiu per a pasaro be i disfrutar d' un bon día amb la familia.

dúlia ha dit...

Enhorabona a la família per un esdeveniment tan alegre. Per molts anys que disfruteu d'esta xiqueta en salut i que la padrina seguisca igual de generosa, que sinó, malament anem.

rocio ha dit...

Enhorabona i molts besets per a Neus¡¡¡

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.