dimecres, 30 de juny del 2010

HUI ÉS EL DIA DE.......MARTÍ


I AVUI 30 DE JUNY COMPLIX ANYS EL XUQUERET MÉS ARTISTA DE LA FALLA . IGUAL LI TÉ IMITAR FREDDY MERCURI, QUE ESTOPA, QUE KISS.............. A MÉS ÉS UNA GRAN PERSONA, I ENS CONSTA QUE ÉS MOLT AMIC DELS SEUS AMICS.


HI HA UNA PARAULA QUE EL DEFINIRIA A LA PERFECCIÓ ÉS UNA PERSONA XUQUERÍSISIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


MARTÍ EN NOM DE TOTS EL XUQUERETS QUE PASSES UN DIA MOLT FELIÇ EN COMPANYIA DE TOTA LA GENT QUE T´ESTIMA.

20 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

MOLTISIMESSSSSSS FELICITATSSSSSSSS XUQUEEEERRIIISIIIMMMM, PERQUE ERES UNA GRANDISIMA PERSONA A LA QUE TOTS APRESIEM MOLTISIM, NO MES TENS QUE BONES PARAULES PER A TOTS I SEMPRE VEUS EN ELS DEMES LO POSITIU PER TANT DE LA MATEIXA MANERA EL VEU A TU LA GENT COM A UNA PERSONA SUPER POSITIVA, ALEGRE, BONA, SIMPATICA I BUENO UN SENSE FI DE PARAULES QUE NO PODRIA FICARLES TOTES, MOLTES FELICITATS GUAPO I QUE EU PASES DE LO MES VE DE PART DE J.P., AÏDA I MEU

INMA ha dit...

moltisimes felicitats eres xuquerisim

Susana ha dit...

Moltes fecicitats compare, si tinguera que describirte com a persona no hi hauria prou fulls per a poder expresar-ho. Per eixe motiu un dia com avui no se me podria olvidar. Espere que pases un dia molt especial junt la teua familia i amics. Un abraç molt fort.

pili ha dit...

moltes felicitats de part meua y de
david que pases molt bon dia
en compañia dels teus ahhhhhhhhhh
i que sonia sastire i el faca algun regalet

rocio ha dit...

Xuquerísimes felicitats Martí, que tingues un bon any i he disfrutes amb les teues perles, besets¡¡

uetxo ha dit...

cheeeeeeee companyero moltes felicitats i salud per a tu i els teus ,abore si la amiga el fa un hactric de regalets, un per cada chicona de la teua vida

dúlia ha dit...

Felicitats Martí. Et desitge de tot cor que la deessa fortuna siga generosa amb tu i que t'òmpliga de moments inoblidables amb la teua família, amb els teus amics, amb nosaltres en la falla, en la faena, en l'esport i en tots els àmbits de la teua vida perquè eres una molt bona persona i et mereixes tot lo bo d'este món. I t'envie un bes internàutic com a felicitació: ¡¡mmmmuuuuuaaaa!!.

Carmen ha dit...

Moltes felicitats de part de Mar, Romeu i Carmen per molts anys¡¡ Et desitgem que l'alegria no et falte i salut. Eres una persona molt especial i bona persona, besets¡¡

Anònim ha dit...

Felicitats Marti.
Algu podria informar del futbet???? ja que la falla tambe participa no se si heu sabieu.

Rober i Marie ha dit...

Moltes felicitats en el dia del teu aniversari de part de Rober,Marie,Eric e Ivan, eres un ejemple a seguir per tots i et desitgem lo millor amb companya de les teues xicones,besets per a Helena.

ROSER ha dit...

MOLTÍSSIMES FELICITATS MARTÍ!!!!!!!
ERES EL NUMBER ONE!!!!!!!!!

Carla ha dit...

Felicitats Martí en el dia del teu aniversari i que passes un bon dia amb els teus. Happy birthday!!

Anònim ha dit...

anonim podies ser tu el que enviara l'article del furbet per a que nosaltres el publicarem, val?

Anònim ha dit...

perdona pero jo no tinc els horaris ni els grups ni res ja que jo no soc el delegat de la junta i el delegat de esport.conforme posareu el basket podieu posar el futbet pense jo.

SONI ha dit...

MOLTES, MOLTES FELICITATS, MARTI!!!
ERES GRAN: GRAN PERSONA, GRAN AMIC, GRAN MARIT (CREC QUE AÇÒ SONIA HO CONFIRMARÀ), GRAN PARE, GRAN FILL I PER A MI, GRAN GERMÀ. ET DESITGE EL MILLOR.

cristobal ha dit...

Compare, moltes felicitats que sigues molt feliç junt a tots el teus, i que no camvies mai perque tu si que eres booooooo, saps que et volem molt.

rebe ha dit...

moltes felicitats de part de Javi ,Maria,Sandra i meua

uetxo ha dit...

marti fogo i muchacho tambe

ROUS ha dit...

FELICITATS AMB UNA MICA DE RETRAS , BESETS I QUE VOSTE EU PASE BE.
GISELA I ROSA

Martí ha dit...

Perdoneu el retras en donarvos les gracies a tots pero no he pogut fero abants. Moltes gracies a tots per les felicitatcions que en doneu i, els bons sou vosaltres, de veres. Moltes gracies, sou els millors i sou xuquerisimsssss.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.