divendres, 14 d’agost del 2009

NOSTRA FALLERA MAJOR...



Ahir dia 13 d’agost, va ser l’aniversari d’un dels nostres representants, l'aniversari de Desi, la que será la nostra Fallera Major, i, encara que en un poc de retràs, no podíem deixar de felicitar-la.

Segur que va passar un dia inoblidable en companyia de la família i amics i que li feren molts regalets. Esperem que complixca molts anys més en companyia de tots els xuquerets.


MOLTES FELICITATS!! PER MOLTS ANYS!!



5 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

BUENO GUAPA, A LES HORES JA T´HABIA FELICITAT EN EL ANTERIOR ARTICLE, PERO NO EN SAP MAL TORNAR-HO A FER, PUES TU TEU MEREIGES

JA ENS CONTARAS EL QUE T´HAN REGALAT, EH! MOLS BESETS I MOLTES FELICITATS

ROSER ha dit...

MOLTES FELICITATS DESI!!!

Desiree ha dit...

Grasies atrasaetes ,el que passa es que no he pogut entrar antes.

encarni ha dit...

amb prou de retras,el felicite igual.trocet de sa tia,per a tu i al teu germá moltes felicitats,joel tu també eres un altre trocet de ta tia.ja has trobat el cable? vos vuic......

dúlia ha dit...

Amb molt de retràs però amb les mateixes ganes que si fóra el mateix dia, moltes felicitacions per a nostra fallera major i descobriment "balocentístic". Espere que siga un any molt fructífer i que en el futbet també estigues al peu del canó (amb ungles o sense ungles)

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.