dimecres, 19 d’agost del 2009

EL DIA DE...

I seguim amb les felicitacions; avui és el torn de David, alias "Uetxo". Ja va ser president xuquerer i enguany ha volgut repetir per tal de poder acompanyar la seva xiqueta i la seva neboda. Esperem que passes un gran dia amb la familia i els amics, i t'apuntem la cassalla de rigor per celebrar l'aniversari en la propera reunió:


MOLTES FELICITATS, DAVID!!

9 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

UETXO, FILL MEU MOLTES FELICITATS I QUE TINGUES UN BON DIA, QUE SEGUR PASES ACOMPANYAT DE TOTS EL TEUS EN MOLTA ALEGRIA. BESSETS GUAPO.

AH!!! A LA CASALLETA M´APUNTE

mamixula ha dit...

Moltissimes felicitats David!!

Que sapies que les petxis anirem en falles a ferte molt de gasto de "cervero" jejeje

ROSER ha dit...

SENYOR PRESIDENT MOLTISSIMES FELICITATS!!!
DE PART DE LAIA, MANU I ROSER.

gatet ha dit...

Moltes feliçitats de part de Rober,Marie,Eric e Ivan en el dia del teu aniversari.Ah i jo tambe buic casalleta,jejjejejejejejejeje

Desiree ha dit...

Moltets felicitats tio que i espere que ho hajes passat molt be.bessets

morales ha dit...

encara que e aplegat un poc tardet, moltes felicitat huetxo!!!!

encarni ha dit...

estem a 25 d'agost i encara el felicite MI AMOR.el que estigues prop dels 40 no et lleva el teu atractiu.feliç aniversari de part dels teus fills Asier I Ainhoa i per supost de la teua dona que el vol molt.

MADUIXANA ha dit...

PELOTAAAAAAAA, DESDE LUEGO, TU QUEIXANTE QUE NINGU EL FELICITABA I TU QUE HAS FET?, AY, AY, AY, COM ES NOTA QUE ESTEU DE VACANSES BANDIDA, JAJAJAJAJAJA

dúlia ha dit...

Jo també m'apunte a les felicitacions per al nostre president. Que siga un any molt especial per a tu i per a la teua família. I el que diu la teua dona és veritat, no et queden gens malament els treinta i tantos, aixina és que a disfrutar i a passar-ho bé. I que por els tinc a la mamixula i a les petxi quan vinguen a fer-te la visita, deixaran la barra tremolant.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.